Pracovní nabídka přináší další informace o nástupci konzole Nintendo Switch
i Zdroj: Nintendo
Novinka Pracovní nabídka přináší další informace o nástupci konzole Nintendo Switch

Pracovní nabídka přináší další informace o nástupci konzole Nintendo Switch

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 5. 2023 11:27

Nintendo se ze své hybridní konzole snaží vymáčknou naprosté maximum, obecně se však očekává, že brzy dojde k oznámení nástupce, který šest let starý handheld vystřídá. Na něj nyní poukazují další informace.

Reklama

  • Pracovní nabídka zmiňuje cross-gen vývoj pro platformy Nintenda
  • Nabídka se týká dceřiné firmy NERD 

Na Redditu se objevila zmínka o pozici inženýra v Nintendo European Research & Development (NERD), dceřiné firmě sídlící v Paříži, která se soustředí na vývoj softwaru a middlewaru pro platformy Nintenda. 

Pracovní nabídka zmiňuje práci na technologiích spojených s herním vývojem pro současnou i příští generaci hardwaru od Nintenda, zajímavě působí také narážka na cross-gen vývoj.

Nintendo letos zavítá do Kolína na Rýnem, pořadatelé Gamescomu potvrzují jeho účast
i Zdroj: Nintendo

Nintendo letos zavítá do Kolína na Rýnem, pořadatelé Gamescomu potvrzují jeho účast

E3 letos sice nebude, o Gamescom ale nepřijdeme. Pořadatelé začínají pomaličku potvrzovat jednotlivé vystavovatele, chybět…

27. 4. 2023 12:35

Je třeba říct, že je NERD zodpovědný za emulaci starších her. Ve spojitosti s informací o cross-gen vývoji by tato skutečnost mohla naznačovat, že nástupce Switche bude rovněž napojený na předplatitelskou službu Nintendo Switch Online, čemuž napovídaly také informace, které se objevily letos v únoru.

Nintendo o nástupci Switche zatím mluví pouze v náznacích, zatím je stále otázkou, zda nabídne zpětnou kompatibilitu. Zástupci společnosti se koncem minulého roku nechali slyšet, že na novém handheldu budou chtít představit hlavně nové a inovativní tituly, které by nebylo možné zprovoznit na současném hardwaru. Těžko si ale představit, že by zařízení ignorovalo bohatou knihovnu her určených pro Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama