Práce na Avatarovi neovlivní The Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Práce na Avatarovi neovlivní The Division

Práce na Avatarovi neovlivní The Division

David Plecháček

David Plecháček

2. 3. 2017 15:59 2
Reklama

Včerejší zpráva o nové hře na motivy Avatara vyvolala mezi hráči pozdvižení. Dozvěděli jsme se, že novinku chystá Ubisoft, konkrétně jeho interní studio Ubisoft Massive, které stojí za Tom Clancy‘s The Division. U některých lidí to ale vyvolalo pochybnosti a otázky, zda je z The Division mrtvá hra, nebo její podpora nadále trvá.

S vysvětlením celé situace přispěchali zástupci Ubisoftu ani ne 24 hodin po oznámení nové hry. „Avatar je nový projekt, který vzniká v jiném týmu než Division. Massive v současné době hledá do této skupiny nové talentované zaměstnance,“ píše se ve vyjádření pro britský Eurogamer. Kromě Massive na Avataru dělá studio Jamese Camerona Lightstorm Entertainment a filmová společnost Fox.

Švédské studio Massive je z nich jednoznačně největší, čítá přibližně 400 pracovníků, a tak si může dovolit pracovat hned na několika projektech. „Vývoj nového Avatara nemá žádný vliv na probíhající práce pro The Division, ani na naše plány kontinuálně podporovat a updatovat loňskou hru po delší období,“ pokračuje Ubisoft ve vysvětlování nastalé situace.

Že práce na Divisionu neustávají, dokládá nejnovější DLC Last Stand, které vyšlo posledního února. V ten den vyšel i bezplatný update, který hru mění i hráčům, kteří si nezaplatili za DLC nebo za season pass. Last Stand by mělo být rozšíření úplně poslední. Následující úpravy už by měly probíhat pouze prostřednictvím updatů. Tedy alespoň pokud Ubisoft nepřehodnotí své plány a nepřijde s druhou sezónou jako v případě Rainbow Six Siege.

O samotném Avataru se toho příliš neví. Bude se odehrávat na planetě Pandora, stejně jako původní film, a vyjde na PC a na konzolích. Více střípků si přečtete ve včerejší novince.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama