DLC pro PowerWash Simulator je zřejmě kanonickou součástí Final Fantasy 7 Remake
i Zdroj: Futurlab / Steam
Final Fantasy VII Remake Novinka DLC pro PowerWash Simulator je zřejmě kanonickou součástí Final Fantasy 7 Remake

DLC pro PowerWash Simulator je zřejmě kanonickou součástí Final Fantasy 7 Remake

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 3. 2023 14:01

Před pár dny byl představen velmi kuriózní crossover mezi oblíbeným simulátorem vysokotlakého čištění PowerWash Simulator a remakem kultovního RPG Final Fantasy 7. V rámci tohoto spojení se může uklízecí četa vydat do ulic Midgaru a umýt dobře známé stroje nebo vybavení hrdinů Final Fantasy. Podle autorů hry ale nejde jen o bizarní kombinaci. Mytí wapkou je od teď údajně kanonickou součástí příběhu Final Fantasy 7.

Reklama

  • Podle producentů PowerWash Simulator si dal Square Enix záležet, aby bylo DLC Midgar Special Pack zasazeno do příběhu Final Fantasy VII Remake

Šéfdesignér PowerWash Simulator Dan Chequer se pro magazín Touch Arcade rozpovídal o tom, jaké bylo spolupracovat s vydavatelstvím Square Enix na balíčku nazvaném Midgar Special Pack. Podle jeho slov se majitelé Final Fantasy do vývoje zapojovali velice aktivně a schvalovali každý detail rozšíření včetně vyprávění. V průběhu hraní totiž čističi dostávají zprávy od hrdinů FF7, odkazující na příběhové pozadí oblíbeného RPG.

Za dialogy navíc stojí samotný scenárista hry Tecuja Nomura, který je pečlivě zasadil do kontextu vztahů a chování Tify Lockhart, Clouda Strifea a dalších dobře známých tváří.

Partnerství mezi PowerWash Simulator a Final Fantasy VII se zrodilo mimo jiné díky tomu, že se o vydání simulátoru postaralo právě studio Square Enix. Nejúspěšnější projekt týmu FuturLab se stala jedním z největších hitů loňského roku a kromě Midgaru se v něm můžete pustit třeba do mytí majetku Lary Croft.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama