Portalem inspirované The Entropy Center vyjde na PC i konzolích už příští měsíc. Nový trailer láká na ovládnutí času
i Zdroj: Stubby Games
Novinka Portalem inspirované The Entropy Center vyjde na PC i konzolích už příští měsíc. Nový trailer láká na ovládnutí času

Portalem inspirované The Entropy Center vyjde na PC i konzolích už příští měsíc. Nový trailer láká na ovládnutí času

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 10. 2022 08:00

Slibná logická adventura The Entropy Center, kterou jsme si představili v polovině června, konečně dostává datum vydání. Debut studia Stubby Games, který vzniká již dva roky, vyjde pod vydavatelstvím PlayStack 3. listopadu, a to na PS4, PS5, Xbox Series, Xbox One a PC. Demo je nicméně k dispozici už nyní na Steamu, takže pokud si hru chcete vyzkoušet, než než vyjde, máte volné pole působnosti.

Reklama

  • The Entropy Centre vyjde 3. listopadu na PS4, PS5, Xbox Series, Xbox One a PC (Steam)
  • K dispozici je nový trailer, který shrnuje základní herní mechanismy

Informace o vydání přichází rovněž s příjemným upozorněním vývojářů, že první upoutávka z června nasbírala patrně i podobností hry a Portalu více než dva miliony zhlédnutí za 48 hodin. Na oslavu tohoto úspěchu, jakož i nového data odhalilo proto studio Stubby Games nový trailer, kde se hra více odtajňuje.

Upoutávka, kterou si pro lepší dojem vychutnejte sami, vyjevuje úseky vesmírné stanice, kam zamíříme, jakož i události, proč se tam vydáváte. Vidíme, jak naši protagonistku Ariu v její cestě za záchranou Země provází ASTRA (neboli ona mluvící, trošku sarkastická zbraň, kterou drží v rukou) a také různé hádanky na manipulace s časem.

Právě u chrono-hlavolamů, které stojí v centru vaší pozornosti, bude hlavní výzvou myšlení v opačné posloupnosti, než jak je tomu třeba v Portalu. K tomu, aby se čas ohýbal k vaší potřebě, a nikoli naopak, užijete navíc právě umělé inteligence ASTRA. Její schopností nejsou totiž nutně spojené jen rétorickou, ale i s možností naskenovat časovou stopu předmětu pro jeho vyslání do minulosti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama