Polda 7 za den splnil cíl kampaně na Hithitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Polda 7 za den splnil cíl kampaně na Hithitu

Polda 7 za den splnil cíl kampaně na Hithitu

David Plecháček

David Plecháček

25. 6. 2020 11:35 13
Reklama

Včerejší odhalení plánů na nového Poldu bylo pro spoustu hráčů překvapením. Pro spoustu z nich ale bude ještě větším překvapením rychlost, s jakou Zima software vybrali požadovaných 400 tisíc korun. Kampaň na Hithitu byla úspěšná, hranice byla překonána a aktuálně bude cokoliv navíc z pohledu vývojářů nadplán.

Zima software zvolili jedenáct druhů odměn, od nejmenšího příspěvku, díky němuž budete mít dobrý pocit, až po možnost vytvoření postavy s vaším jménem. Právě tato možnost výsledné částce značně pomohla, protože se skutečně jeden člověk, který zatoužil být ve hře, našel, a investoval bez korunu padesát tisíc. Celkem k této době přispělo 267 lidí, a to do konce kampaně zbývá 44 dní.

Z vyšších odměn si zatím jeden přispěvatel zaplatil pizza párty s autory hry a možnost stát se dabérem, přičemž na pizza párty bude spolu s dalším přispěvatelem, který si vybral možnost bez dabingu. Samotný dabing ale volilo podstatně více hráčů, a pokud se jej chcete též zúčastnit, zbývá vám několik málo možností. Přispějete?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama