Vývoj dalšího Poldy nabral zpoždění, autoři oznámili odklad na příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj dalšího Poldy nabral zpoždění, autoři oznámili odklad na příští rok

Vývoj dalšího Poldy nabral zpoždění, autoři oznámili odklad na příští rok

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 6. 2021 11:31

Sedmý díl adventury Polda se měl dle původních plánů objevit letos o Vánocích. Z posledních informací nicméně vyplývá, že vývoj nabral výrazné zpoždění, autoři tedy byli nuceni hru odložit.

Reklama

  • Polda 7 se odkládá
  • Důvodem jsou zdravotní komplikace, které přibrzdily vývoj
  • Hra by měla vyjít v prvním čtvrtletí příštího roku

S vyjádřením přispěchal Petr Svoboda, který celý projekt zaštiťuje, na produkci se také přímo podílí jako programátor. Pracovní nasazení bohužel zkomplikovalo onemocnění, právě Petr Svoboda byl nucen si od práce na celé dva měsíce odpočinout. Zpoždění však hlásí i Jan Fiala, který zajišťuje výrobu postav nebo animace. “Jelikož na hře pracujeme ve velmi malém týmu, je pro nás každé pracovní omezení citelný zásah do harmonogramu,” vysvětlil Svoboda ve videu.

Spolu s kolegy nějaký čas přemýšleli nad možností vynechat některé části hry, které nejsou tak podstatné, škrty by se týkaly i některých miniher. Nakonec se ale rozhodli, že bude lepší Poldu odložit. “Pokud už se nic nepřihodí, tak by hra mohla vyjít v prvním čtvrtletí roku 2022. Práce teď jede zase naplno, jen bychom potřebovali dny delší než 24 hodin,” řekl Svoboda závěrem videa a připojil omluvu všem fanouškům a přispěvatelům.

Bylo také přislíbeno, že i nadále budou vycházet vývojářské deníčky, v nichž autoři nechávají nahlédnout do zákulisí vývoje. Předchozí videa si můžete prohlédnout na oficiálním kanálu na YouTube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama