Podívejte se na Svár z Darksiders Genesis
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na Svár z Darksiders Genesis

Podívejte se na Svár z Darksiders Genesis

David Plecháček

David Plecháček

Reklama

O Darksiders Genesis ještě uslyšíte. Třeba například v podcastu, který vyjde v pátek v osm večer, ale samozřejmě se k němu stočí řeč i později. Nová izometrická hra, která vychází 5. prosince, hráče postaví do role dvou ze čtyř jezdců apokalypsy. A protože starou dobrou Válku všichni znají, THQ Nordic se spíše zaměřuje na méně známou postavu – na Svár.

Strife, jak se jmenuje v originále, vyhledává spor na každém kroku. Pokud jde o lore a příběhové pozadí, Strife by měl být ze všech čtyř sourozenců ten, který se nevyhýbá žádné potyčce a má tak „krev na svých botou na pravidelné bázi“. V minulosti bojoval proti nesčetnému množství protivníků po boku svých dvou přátel, kterými byli Mercy a Redemption. A po jeho boku nikdy nechyběl Mayhem.

Ať už budete milosrdní nebo budete prahnout po odplatě, hotové šílenství se Strifem stoprocentně rozpoutáte. Události hry předchází hlavní sérii, takže pokud jste dosud žádnou hru nehráli, můžete ke Genesis přistupovat s čistým štítem. S původními třemi díly má společné jen zasazení a staré známé postavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama