Podívejte se, jak by vypadalo The Last of Us Part II, kdyby Ellie měla tvář její seriálové herečky Belly Ramsey
i Zdroj: Naughty Dog
The Last of Us: Part II Novinka Podívejte se, jak by vypadalo The Last of Us Part II, kdyby Ellie měla tvář její seriálové herečky Belly Ramsey

Podívejte se, jak by vypadalo The Last of Us Part II, kdyby Ellie měla tvář její seriálové herečky Belly Ramsey

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 1. 2023 15:20

Už jen pár dní chybí do premiéry seriálové adaptace postapokalyptické akce The Last of Us. Na obrazovkách v projektu HBO hlavní role obsadili Pedro Pascal a Bella Ramsey. Díky modderovi s přezdívkou Vontadeh si nyní můžete prohlédnout, jak by vypadala herní Ellie s obličejem mladé Ramsey.

Reklama

  • Modder přepracoval obličej Ellie z druhého The Last of Us tak, aby vypadala jako v seriálu, tedy jako Bella Ramsey

Zatímco proti Pascalovi v roli Joela fanoušci příliš námitek neměli, Ramsey (známá například ze Hry o trůny) ale platí za velmi kontroverzní casting. Často se objevovaly názory, že se do role vůbec nehodí.

Vontadeth, skutečným jménem Alejandro Bielsa, pracuje ve studiu Playground Games jako technický designér postav. S vytvářením obličejů má tedy bohaté zkušenosti. Modifikaci vytvořil přímo úpravou neutrálního obličeje původní Ellie z druhého dílu. Ten přemodeloval tak, aby co nejvíce odpovídal rysům tváře Ramsey.

Varování: Video níže obsahuje velmi významné spoilery z příběhu The Last of Us Part II

Výsledek logicky není úplně perfektní. Postava vypadá přirozeně, pokud má klidný výraz v obličeji, případně pokud prožívá extrémní emoce. Při otevírání pusy je ale výsledný efekt trochu podivný a Ellie působí, jakoby byla částečně ochrnutá. Na druhou stranu díky přímému přemodelování vypadá obličej na postavě velmi přirozeně, a chvíli trvá, než si vůbec všimnete, že se nedíváte na klasickou Ellie (ztvárněnou Ashley Johnson).

Skutečnou Bellu Ramsey jako Ellie uvidíme 15. ledna na streamovací službě HBO Max. O seriálu jsme podrobně informovali v řadě starších novinek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama