Po internetu kolují také úniky z Pokémon Scarlet & Violet, odhalují zatím tajné evoluce
i Zdroj: Pokémon Company
Pokémon Scarlet & Violet Novinka Po internetu kolují také úniky z Pokémon Scarlet & Violet, odhalují zatím tajné evoluce

Po internetu kolují také úniky z Pokémon Scarlet & Violet, odhalují zatím tajné evoluce

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 11. 2022 09:52

Už jen za necelé dva týdny se vydáme do nového regionu Paldea v další generaci regulérních pokračování série Pokémon. Pokémon Scarlet & Violet sice vycházejí až 18. listopadu, už nyní se ale internetem šíří úniky odkazující na zatím oficiálně neodhalené novinky a Pokémony.

Reklama

  • Zřejmě španělskému leakerovi se dostala do ruky kopie Pokémon Scarlet & Violet
  • Na internet tak unikly některé zatím neodhalené detaily ze hry
  • Ta vychází až 18. listopadu

Pokud si tedy nechcete zkazit překvapení, mějte se na sociálních sítích na pozoru. V opačném případě pak víte, že můžete začít pátrat po podrobnostech. Pokémony tak potkal stejný osud, jako aktuální tituly God of War Ragnarök a Sonic Frontiers.

Po God of War uniká i Sonic Frontiers. Prodejci opět nedodrželi datum vydání a začali hru prodávat dříve, na internet se dostávají záběry ze hry
i Zdroj: Sega

Po God of War uniká i Sonic Frontiers. Prodejci opět nedodrželi datum vydání a začali hru prodávat dříve, na internet se dostávají záběry ze hry

V minulém týdnu jsme se dozvěděli, že někteří prodejci nedodrželi podmínky Sony a začali prodávat God of War Ragnarök ještě…

4. 11. 2022 12:56

Dosud platí třeba to, že známe jen první vývojové fáze starterů, tedy Pokémonů, které získáte od doktora na úplném začátku hry. Pro trenéry by tedy mělo být překvapení, co se vlastně z roztomilé trojce Quaxly, Fuecoco a Sprigatito vyklube. V únicích je také údajně obsažena evoluce roztomilého Smoliva.

Leaky zřejmě pochází ze španělského zdroje, protože je hra lokalizována právě do španělštiny, což je u hry zasazené do Pyrenejemi inspirovaného regionu celkem paradoxní. Bude zajímavé sledovat, jak si s únikem poradí Nintendo. To je totiž známo velmi důsledným a nelítostným přístupem vůči uživatelům, kteří jakýmkoliv způsobem nedodržují nastavená embarga. Účet leakera měl být okamžitě smazán, a pokud se firma dovtípne o koho se jedná, může ho čekat tvrdý trest. 

Připomenout můžeme případ portugalského herního webu, který na začátku roku 2020 předčasně zveřejnil podrobnosti o předchozím dílu Sword & Shield, čerpané z předběžné recenzní kopie. Nintendo s webem okamžitě ukončilo spolupráci, a ten, vzhledem k zaměření na hry Nintenda, musel ukončit činnost.

Tentokrát ale zřejmě únik pochází z příliš brzy odeslané kopie hry, což je případ, který se objevoval i u Pokémon Legends: Arceus nebo remaků Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama