Plynulost PC verze Black Myth: Wukong si můžete otestovat zcela zdarma
i Zdroj: Game Science
Wukong Novinka Plynulost PC verze Black Myth: Wukong si můžete otestovat zcela zdarma

Plynulost PC verze Black Myth: Wukong si můžete otestovat zcela zdarma

David Bernard

David Bernard

5

Pokud hrajete na PC, těšíte se na čínské dobrodružství Black Myth: Wukong a obáváte se nedostatečného výkonu vaší sestavy, jistě oceníte nový nástroj, který dnes dorazil na Steam. Black Myth: Wukong Benchmark Tool vám umožní otestovat vaše železo týden před vydáním očekávané hry.

Reklama

  • Plynulost PC verze Black Myth: Wukong si můžete otestovat, a to zcela zdarma
  • Tvůrci hry vydali nástroj zvaný Black Myth: Wukong Benchmark Tool
  • Ten je k dispozici na Steamu
  • Hra dorazí již 20. srpna

Již za týden, přesněji 20. srpna 2024, dorazí očekávané akční RPG Black Myth: Wukong. Z mnoha upoutávek je patrné, že se bude jednat o vizuální lahůdku, která potrápí vnitřnosti vašeho železa. Zatímco hráči, kteří si Black Myth: Wukong plánují pořídit na PlayStation 5 (verze pro Xbox Series X/S dorazí později), se s nastavováním grafických detailů za účelem vyšší snímkové frekvence prakticky trápit nemusí, u PC verze je to již tradičně zcela jinak. Nedávno odhalené systémové požadavky naznačily, že si titul zahrajeme na poměrně různorodých sestavách. Pokud si ale chcete být jistí, že vám čínské dobrodružství poběží dle vašich představ, máme pro vás velmi dobrou zprávu. Tvůrci ze společnosti Game Science dnes vydali tzv. “benchmark tool”, který si lze nainstalovat přímo na Steamu.

Jedná se o aplikaci, která otestuje výkon vašeho počítače, a to pomocí předpřipravených sekvencí přímo ze hry. Zdůrazňujeme, že se nejedná o hratelnou demoverzi, nýbrž o užitečný nástroj, díky kterému zjistíte, jak si vaše sestava v souvislosti s Black Myth: Wukong stojí. Velikost instalace činí zhruba 7 GB. Nastavit si můžete vše od detailů, až po technologie NVIDIA DLSS, AMD FSR, Frame Generation, Ray Tracing atd. Black Myth: Wukong dorazí 20. srpna 2024, a to na PC a PlayStation 5. Verze pro Xbox Series X/S vyjde později.

Black Myth: Wukong obdrželo novou upoutávku. Odhaleny byly i hardwarové požadavky PC verze
i Zdroj: Game Science

Black Myth: Wukong obdrželo novou upoutávku. Odhaleny byly i hardwarové požadavky PC verze

Očekávané akční RPG Black Myth: Wukong, které pracuje s tématy čínské mytologie, obdrželo během herní akce Summer Game Fest…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama