Black Myth: Wukong se připomíná finální upoutávkou
i Zdroj: Game Science
Wukong Novinka Black Myth: Wukong se připomíná finální upoutávkou

Black Myth: Wukong se připomíná finální upoutávkou

David Bernard

David Bernard

Milovníci východní mytologie se za necelé dva týdny dočkají vydání očekávaného akčního RPG titulu Black Myth: Wukong. Tvůrci si pro nás nyní připravili více jak čtyřminutovou finální upoutávku, která nabízí pohled na dosud neviděné herní záběry.

Reklama

  • Black Myth: Wukong obdrželo finální upoutávku
  • Hra dorazí již 20. srpna
  • Tvůrci se inspirují starým čínským románem
  • Souboje s bossy budou výzvou
  • Během putování navštívíme různé biomy

Již 20. srpna 2024 na naše obrazovky dorazí akční RPG Black Myth: Wukong, které vzniká pod taktovkou společnosti Game Science. Téma hry čerpá z klasického čínského románu “Putování na západ” (známe také pod názvem Opičí král), který vyšel v roce 1592. Nejedná se tedy o žádnou novinku. Těšit se můžeme na práci s obšírnou čínskou mytologií, která má rozhodně co nabídnout. V kůži hlavního hrdiny se vydáme na náročnou pouť mýtickým prostředím, které přeje pouze odvážným. Tvůrci si pro natěšené hráče připravili bezmála pětiminutovou finální upoutávku, která obsahuje spoustu dosud neviděných záběrů.

Tajemná atmosféra z finálního traileru přímo sálá. Z vyprahlé pouště se přesouváme do zalesněného pohoří, které střeží prapodivný kamenný obr. Z nových záběrů je patrné, že navštívíme několik rozdílných biomů, z nichž každý bude působit jiným dojmem. Následuje sestřih akčních soubojů, které na první pohled vypadají náramně dobře. Během cesty potkáme všemožná stvoření, a to jak přátelská, tak i ta, která lační po ukončení naší existence. Black Myth: Wukong je po vizuální stránce navíc vskutku krásným titulem. Souboje s bossy pravděpodobně přinesou pořádnou výzvu a doufáme, že se dočkáme i kvalitního zpracování starého čínského příběhu. Black Myth: Wukong vychází 20. srpna 2024, a to na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Autoři Black Myth: Wukong vysvětlili, jak to bude s obtížností
i Zdroj: Game Science

Autoři Black Myth: Wukong vysvětlili, jak to bude s obtížností

Už nyní je jasné, že Black Myth: Wukong nenabídne procházku růžovou zahradou. Autoři přiblížili, jak přistupují k obtížnosti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama