PlayStation Portal se ve světě prodává nadmíru dobře
i Zdroj: Sony / PlayStation
Novinka PlayStation Portal se ve světě prodává nadmíru dobře

PlayStation Portal se ve světě prodává nadmíru dobře

David Bernard

David Bernard

2

Ačkoliv se nad využitelností streamovacího zařízení PlayStation Portal vedly mezi hráči dlouhé debaty, jedná se o prodejní úspěch. V USA se tento zajímavý kus hardwaru stal nejprodávanějším herním příslušenstvím nejen měsíce května, ale i celého dosavadního průběhu roku 2024. Portalu se nicméně daří i na ostatních světových trzích.

Reklama

  • PlayStation Portal se ve světě prodává velmi dobře
  • Úspěch předčil očekávání společnosti Sony
  • V USA se Portal stal nejprodávanějším herním příslušenstvím května i celého dosavadního roku

Streamovacímu zařízení PlayStation Portal se dle posledních informací v prodejích opravdu daří. Podle americké společnosti Circana, která se zabývá průzkumem trhu a technologiemi, se PlayStation Portal v USA stal nejprodávanějším herním příslušenstvím nejen měsíce května, ale i celého dosavadního průběhu roku 2024. Společnost Sony zaznamenala dobré prodeje i na ostatních světových trzích. O úspěchu informoval prostřednictvím příspěvku na sociální síti X Mat Piscatella, který působí jako výkonný ředitel a poradce pro videoherní průmysl ve zmíněné firmě Circana.

Společnost Sony, která za PlayStation Portal stojí, se již dříve vyjádřila ohledně překvapení z výše prodejů nového hardwaru, které předčily veškeré odhady a očekávání. PlayStation Portal disponuje osmipalcovým displejem s rozlišením 1080p a podporou šedesáti snímků za sekundu. Obrazovku doplňuje upravený ovladač DualSense, jehož haptické funkce značně vylepšují zážitek z hraní. Přenosné zařízení ocení především majitelé konzole PlayStation 5, kteří jsou často na cestách, případně hráči, kteří mají v domácnosti pouze jednu televizi.

PlayStation Portal se už zvládne připojit k veřejné Wi-Fi
i Zdroj: Sony

PlayStation Portal se už zvládne připojit k veřejné Wi-Fi

Poslední aktualizace firmwaru zařízení PlayStation Portal přináší několik nových funkcí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama