PlayStation oznamuje nové State of Play, zaměří se téměř výhradně na Gran Turismo 7
i Zdroj: Polyphony Digital / Sony Interactive Entertainment
Gran Turismo 7 Novinka PlayStation oznamuje nové State of Play, zaměří se téměř výhradně na Gran Turismo 7

PlayStation oznamuje nové State of Play, zaměří se téměř výhradně na Gran Turismo 7

Radek Raudenský

Radek Raudenský

31. 1. 2022 12:53

PlayStation se i v letošním roce vrací ke svému formátu State of Play, na kterém výrobce tradičně oznamuje nové hry či odhaluje nové kusy hardwaru. Tentokrát se ale akce podobá spíše nintendovskému Directu – skrze oficiální sociální sítě se totiž dozvídáme, že další State of Play bude věnováno prakticky výhradně nadcházejícímu Gran Turismo 7.

Reklama

  • PlayStation oznamuje nové State of Play
  • Předem informuje, že se zaměří na nadcházející Gran Turismo 7

Poměrně zvláštní je, že State of Play věnované této exkluzivní hře bude pořádáno ještě dva týdny před vydáním jiné očekávané pecky - Horizon Forbidden West. Pravdou je, že o novém Horizonu, na rozdíl od Gran Turismo, jsme toho slyšeli už opravdu hodně. Naopak dlouho očekávané pokračování závodní série bylo ze strany PlayStation dlouho spíše přehlíženo, snad nám tedy State of Play přinese všechny potřebné podrobnosti a především větší dávku záběrů přímo ze hry.

Vzhledem k jasnému vytyčení obsahu této prezentace se nepočítá s tím, že by vedení mluvilo o svých dalších projektech. V posledních týdnech se například objevovaly spekulace o Project Spartacus, údajné předplatné službě konkurující Game Passu. Samotný stream proběhne 2. února ve 23:00.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama