PlatinumGames chystá remaster Nieru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlatinumGames chystá remaster Nieru

PlatinumGames chystá remaster Nieru

David Plecháček

David Plecháček

30. 3. 2020 10:04 4
Reklama

Že vás bavila Nier: Automata? Existuje ale jistá šance, že jste nehráli první díl série. Nier z roku 2010 sice patří mezi kultovní hry, takové popularitě jako Automata se ale netěšil. Verze, která byla v japonsku pojmenována jako Nier Gestalt na Xboxu 360 a Nier Replicant na PlayStationu 3, se dočká svého remasteru pro PC a dosluhující generaci konzolí.

Obě verze se lišily stářím hlavní postavy. Gestalt nabízel jeho starší verzi, Replicant jeho mladší já. Remaster bude vycházet právě z druhé verze a ponese označení Nier Replicant ver.1.22474487139... Remaster, jehož přesný název si zřejmě zapamatuje málokdo, kromě hezčí grafiky nabídne i přepracovaný dabing, znovunahranou hudbu a nové skladby přímo od skladatele Keiičera Okabeho. Spekuluje se i o nových postavách a novém konci.

„Nier Replicant ver.1.22474487139..., vylepšená verze originálu, je pro tuto chvíli ve vývoji pro PS4, Xbox One a Steam,“ píše se v oficiální zprávě na Twitteru. Kromě hry, v níž se vydáte za nalezením léku a vyléčením své sestry, ale PlatinumGames chystají i zbrusu nový Nier. Jmenuje se Nier Reincarnation. Důvod, proč ale on není hlavní zprávou této novinky, je fakt, že jde o mobilní hry vyvíjenou pro iOS a zařízení s Androidem. Na trailer se můžete podívat níže v této novince.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama