Paramount plánuje třetího filmového Sonica, vzniká také spin-off s Knucklesem, seriál Halo dostane druhou sérii
i Zdroj: Hrej.cz
Ježek Sonic Novinka Paramount plánuje třetího filmového Sonica, vzniká také spin-off s Knucklesem, seriál Halo dostane druhou sérii

Paramount plánuje třetího filmového Sonica, vzniká také spin-off s Knucklesem, seriál Halo dostane druhou sérii

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 2. 2022 10:10

Studio Paramount zřejmě ve filmovou ságu Sonic vkládá velkou důvěrů. Na úspěšný první díl v dubnu naváže dvojka s dalšími zvířecími hrdiny. Už teď je ale jasné, že vznikne i trojka a vedle ní také doprovodný seriál pro Paramount, zaměřený na rudou echidnu Knucklese. Premiéru by měl mít v roce 2023.

Reklama

  • Paramount dal zelenou třetímu filmu Sonic a seriálu s Knucklesem
  • V kinech přitom zatím není ani dvojka

Obě informace potvrdil šéf Segy Haruki Satomi na Twitteru. Připomeňme, že se první Sonic z roku 2020 stal pátým nejúspěšnějším herním filmem všech dob (po Warcraftu, Detective Pikachu, Rampage a Prince of Persia: The Sands of Time). Ve dvojce, s premiérou stanovenou na 8. dubna, se opět objeví Dr. Robotnik, společně s ním ale přijde nebezpečný Knuckles a Sonicovi naopak pomůže jeho kamarád Tails.

Právě Knuckles, ztvárněný charismatickým Idrisem Elbou, dostane v příštím roce vlastní seriál. Konkrétnější zápletku neznáme, dost možná se ale dozvíme, jak se vlastně Knuckles seznámil s Dr. Robotnikem a proč spojili své síly.

Ve velice bohatém vlákně zároveň produkce Paramountu potvrdila, že chystaný seriál Halo dostane i druhou sérii. I v tuto značku má tedy zřejmě studio obrovskou důvěru. První sezóna s Pablem Schreiberem v hlavní roli Master Chiefa bude mít premiéru 24. března.

Kromě toho Paramount ve velké vlně oznámení potvrdil natáčení třetího dílu hororové ságy Quiet Place (Tiché místo), nových filmových pokračování Spongeboba, Želv Ninja nebo premiéru Transformers: Rise of the Beasts.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama