Overwatch 2 rozdělí nováčky a zkušené hráče, získání všech postav zabere stovku zápasů
i Zdroj: Blizzard
Novinka Overwatch 2 rozdělí nováčky a zkušené hráče, získání všech postav zabere stovku zápasů

Overwatch 2 rozdělí nováčky a zkušené hráče, získání všech postav zabere stovku zápasů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 9. 2022 10:48

Jak už bylo dříve oznámeno, Overwatch 2 bude vydán zcela zdarma. Oproti svému předchůdci se tak otevře mnohem většímu publiku. I to je jeden z důvodů, proč se nové postavy budou otevírat mnohem pomaleji, jak nyní sám Blizzard oficiálně oznámilo.

Reklama

  • Blizzard odhalil několik chystaných vlastností pro Overwatch 2
  • Získání všech postav zabere přibližně 100 zápasů

First Time User Experience, neboli první zkušenost se hrou, dovolí hráčům si velice rychle odemykat herní režimy nebo možnost psát si s ostatními spoluhráči. Dle Blizzardu je FTUE designován tak, aby se naprostí nováčci seznámili s řadou postav a jejich schopností společně s herními režimy. Zkušení hráči by ale neměli být znevýhodněni.

Právě naopak, Blizzard věří, že tento systém zamezí spojení zkušených hráčů s nováčky, díky čemuž Overwatch 2 nabídne férové zápasy. Obecně ale hráčům zabere přibližně 100 zápasů k tomu, aby si otevřeli všechny postavy – k přístupu do kompetitivního režimu pak bude vyžadováno 50 výher v Quick Play. 

Mezi další novinky, které Blizzard zveřejnil, je analýza voice chatu a jeho transkripce, díky které se bude hodnotit toxické chování, nebo systém pingování.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama