Odhalte tajnou příchuť nové Fanty a vyhrajte!
i Zdroj: Reklamní sdělení
Novinka Odhalte tajnou příchuť nové Fanty a vyhrajte!

Odhalte tajnou příchuť nové Fanty a vyhrajte!

Komerční sdělení
19. 5. 2022 10:35

Fanta přichází s novou příchutí své limonády, háček je však v tom, že tato příchuť je tajná. Dokonce natolik, že její tajemství střeží nový český James Bond alias Daniel „GoGo“ Štrauch. Dokáže GoGo ochránit tajnou příchuť Fanty? A nebudete to právě vy, kdo odhalí, po čem že to nová lahodná Fanta bez cukru chutná? Můžete se o to alespoň pokusit a tipnout si, co je ukryté v lahvích či plechovkách nápoje Fanta. Získáte tím zároveň šanci vyhrát dovolenou v exotické destinaci v hodnotě 150 000 Kč.

Reklama

Říká se, že kdo si hraje, nezlobí. A právě na to nyní sází i Fanta, která na český a slovenský trh přináší novou příchuť oblíbeného nápoje. O jakou příchuť se jedná, však ví jen několik vyvolených. Pokud chcete pravdu ukrytou v růžových lahvích a plechovkách odhalit i vy, budete se muset vydat na náročnou misi. Naštěstí na to ale nebudete sami. Pomohou vám další tajní agenti a veřejně známé osobnosti, kteří budou na svých sociálních sítích pod hashtagem #WhatTheFanta sdílet nápovědy napomáhající k odhalení tajné příchutě. 

Soutěž, která probíhá od 2. května a poběží celý měsíc, funguje na principu registrace QR kódu z obalů lahví a plechovek do aplikace Coca-Cola. Každý, kdo zaregistruje svůj tip, může získat drobné ceny (například sluchátka či osušku) a zároveň se automaticky zařazuje do slosování o hlavní výhru v podobě voucheru na dovolenou v exotické destinaci v hodnotě 150 000 Kč. Více informací na webových stránkách www.coca-cola.cz/wtf

Proti vám však bude stát James Bond v podobě youtubera Daniela „GoGa“ Štraucha, jehož úkolem je utajovanou příchuť Fanty ochránit. My vám nyní s novým Jamesem Bondem přinášíme exkluzivní rozhovor.

 Odhalte tajnou příchuť nové Fanty a vyhrajte!
i Zdroj: Komerční sdělení


Danieli, jak se v roli Jamese Bonda cítíte? Proč jste se rozhodl s Fantou spojit?

Mám rád kreativitu a dobrodružství. A přesně tak bych novou kampaň Fanty popsal. Je veselá a pozitivní, což je v dnešní době mimořádně důležité, protože se mnohdy bereme až příliš vážně. Je příjemné občas udělat trochu bláznivé věci a jen se pobavit. Věřím, že nová Fanta přinese mnoho příjemných překvapení a jsem rád, že jsem toho součástí. Navíc, v roli Jamese Bonda není možné cítit se jinak než skvěle.


Vzpomenete si na moment, kdy jste poprvé pil Fantu? Je to velmi oblíbená limonáda, která mnoho lidí provází životem už od dětství.

Nebylo to asi poprvé, ale vzpomínám si, že jsem jako desetiletý vypil snad 15 Fant za jednu svatbu. Nemohl jsem se jí nabažit! V létě není nic lepšího než vychlazená Fanta! 


Jaké máte plány na léto? Plánujete nějakou dovolenou v zahraničí?

Na začátku vztahu s mojí přítelkyní jsme procestovali kus světa, letecká dovolená přes půl světa mě nyní neláká. Plánujeme však provětrat Mustanga a poznat krásy Evropy, Čech a Slovenska. Tady nás totiž čeká mnoho skrytých klenotů. 

Tak co jdete do toho a zkusíte odhalit tajnou příchuť Fanty? Více informací najdete zde: www.coca-cola.cz/wtf

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama