Oddworld: Soulstorm Novinka Oddworld: Soulstorm se po neslavném startu na větších platformách podívá i na Switch

Oddworld: Soulstorm se po neslavném startu na větších platformách podívá i na Switch

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 7. 2022 08:20

Reimaginace Oddworld: Abe's Exoddus, které bylo pokračování pro New ‘n’ Tasty se objevila na PlayStationu, PC a dále i Xboxu během loňského roku. Na konzolích Sony zažila vcelku rozporuplně přijatá adventura premiéru v PS Plus, čímž sice, pravda, na pozornosti získala, ale komerčně spíše tratila. Nyní se však zdá, že hra stále neřekla své finální slovo. Vydavatelství Microids tak oznámilo, že Oddworld: Soulstorm navštíví i obrazovku Switche.

Reklama

  • Vydavatelství Microids ohlašuje Switch verzi Oddworld: Soulstorm 
  • Hra se na fyzickém nosiči objeví ve dvou verzích, přičemž celkově nabídne neupřesněné nové funkce
  • Datum vydání nebylo ohlášeno

Rok stará adventura dorazí na hybridní konzoli prostřednictvím Oddtimized edice, jež nabídne nespecifikovanou optimalizaci a jedinečné funkce Switche. Fanoušci, kteří si přejí projít svět s fyzickou edici, mají na výběr celkem 2 možnosti: Limited Oddition a Collector’s Oddition. Obsahově chudší Limited Oddition nabídne hru, kovový zásobník pro 24 cartridgí a 3 umělecké karty. Nadstavbou je již zmíněná Collector's Oddition. Jejím obsahem je vše dosud zmíněné plus soška Abea (22 cm), prémiový 160stránkový artbook a dekorativní předměty, jako je stylizovaná klíčenka nebo nálepky.

Pro majitele Switche, kteří se chtějí k sérii vrátit po dva roky starém portu New 'n' Tasty, je horší zprávou to, že datum vydání portu Soulstormu není známo. Určité obavy panují navíc i kolem úrovně jeho zpracování. Nejmladší díl se stal velkým posuvníkem technické zpracování celé série, což bylo dáno hlavně skokem mezi generacemi konzolí. Svým vizuálem své předchůdce proto výrazně předčil, a to hlavně efektními, často přeplněnými scénami, které mohou – bez výrazné péče – představovat problém pro stárnoucí Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama