Oddworld: Soulstorm přináší s videem i datum vydání pro Switch. Na handheld se podívá už příští týden
i Zdroj: Oddworld Inhabitants
Oddworld: Soulstorm Novinka Oddworld: Soulstorm přináší s videem i datum vydání pro Switch. Na handheld se podívá už příští týden

Oddworld: Soulstorm přináší s videem i datum vydání pro Switch. Na handheld se podívá už příští týden

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 10. 2022 08:20

Zatím poslední díl adventurní série Oddworld s podtitulem Soulstorm se v Evropě podívá na Switch už v polovině příštího týdne, přesněji 27. října (v USA až 8. listopadu). Oddworld Inhabitants, kteří ve spolupráci s Microïds vydali už původní hru, uveřejnili tuto novinu s 10minutovým videem, kde souběžně ukazují, jak hra na konzoli poběží.

Reklama

  • Oddworld: Soulstorm dostal datum vydání pro Nintendo Switch
  • Na přenosnou konzoli u nás zamíří 27. října

Oddworld: Soulstorm Oddtimized Edition, jak je nová verze nazvána, byla pro potřebu Switche exkluzivně vyvíjena ve spolupráci s Unity. Graficky proto hra neurazí, ale ve stejné chvíli ani nenadchne. Horší textury i vypnuté vyhlazování hran poznáte na první dobrou, stejně jako postřehnete o něco sníženou kvalitu stínů a obecné kolísání snímkování (zejména u pasáží s hořícím ohněm a více Mudokony je vidno, že ani 30 fps nebude u Switche normou). Na druhou stranu, bavíme se stále o starším hardwaru a hraní na cestách, podobná situace je tedy asi očekávatelná.

Jestliže pokročíme k záležitostem, které mají méně co dočinění s názorem, lze doplnit, že hra mimo jiné vyjde i fyzicky, a to včetně edice Limited Oddition (hra, krabička pro 24 jednotek cartridge a 3 umělecké potisky), Collector’s Oddition (totéž plus klíčenka, soška a fyzický 160stránkový art-book) a také digitální soundtrack i digitální artbook pro všechny, kdo si hru předobjednají.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama