Oblíbené battle royale hry se stěhují na telefony. Mobilní Valorant již vyhlíží první beta verzi
i Zdroj: Riot Games / Valorant press kit
Mobilní hraní Valorant Novinka Oblíbené battle royale hry se stěhují na telefony. Mobilní Valorant již vyhlíží první beta verzi

Oblíbené battle royale hry se stěhují na telefony. Mobilní Valorant již vyhlíží první beta verzi

Jakub Fišer

Jakub Fišer

20. 9. 2022 09:15

Battle royale se dozajista ukázal jako nejoblíbenější žánr současnosti. Minimálně pro nenáročné hráče, kteří chtějí něco zajímavějšího než jen klasickou řežbu, kterou známe jako “deathmatch”. A již nyní přeplněné portfolio těchto her rozšíří mobilní verze akce Valorant.

Reklama

  • Valorant Mobile se chystá zamířit na Google Play
  • Již v těchto dnech je tam dostupný uzavřený čínský beta test
  • Oficiální datum vydání stále neznáme, mohlo by se tak stát do konce roku

PUBG, Fortnite, Apex Legends, brzy příchozí Call of Duty: Warzone či mobilní derivát série Battlefield, a hlavně ještě moře dalších menších battle royale her. Valorant od studia Riot by měl být dalším dílkem do mozaiky těchto her na mobilních platformách.

Přímo tvůrci hry oznámili na oficiálním twitterovém účtu, že Valorant se objevil v obchodě Google Play, protože tam právě probíhá uzavřené beta testování pod dohodou o mlčenlivosti (NDA). Jen pozor, ačkoliv tvůrci zveřejnili i odkaz na Valorant na Google Play, nejde o globální dostupnost proto v Česku vám odkaz nebude fungovat.

Podle dostupných informací jde o čínskou fázi testování, jednu z těch úplně prvních. Bohužel to tedy nijak nenaznačuje, jak blízko je Valorant Mobile ke svému vydání. Každopádně to, že jsou do hry již vpuštěni “lidé z venku”, implikuje, že vývoj se blíží ke svému konci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama