O odkladu Horizon Forbidden West mělo být už rozhodnuto. Hra má dorazit v příštím roce
i Zdroj: Hrej.cz
Horizon Forbidden West Novinka O odkladu Horizon Forbidden West mělo být už rozhodnuto. Hra má dorazit v příštím roce

O odkladu Horizon Forbidden West mělo být už rozhodnuto. Hra má dorazit v příštím roce

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

31. 7. 2021 07:55

Jednou z otázek, kterou jsme si okolo Horizon Forbidden West pokládali, bylo to, zdali na jeho vydání dojde ještě letos, nebo se podobně jako další odkloní až na další rok. Jak bylo totiž po květnovém State of Play naznačeno stran Sony, právě datum vydání Horizonu nebylo zatím jisté. Tuto nejistotu začal v posledních hodinách podporovat i zástupce magazínu Bloomberg, Jason Schreier, dodávající, že hra byla již interně odložena na příští rok.

Reklama

  • Novinář magazínu Bloomberg, Jason Schreier, uvádí, že Horizon Forbidden West vyjde až příští rok

Podle Schreiera byla hra odložena na první čtvrtletí 2022. Ruku v ruce dále zmiňuje, že skutečnost, že by měla být hra skutečně odložena až na příští rok, byla Sony i studiu Guerrilla známa již po delší dobu. Další prominentní žurnalista herního odvětví, Jeff Grubb, následně přidává, že jeho vlastní zdroje věří, že by Sony mohla o odkladu Horizonu informovat na jednom z livestreamů v průběhu září. Sám o sobě ovšem o spekulovaném posunu hovoří s menší jistotou.

Jak bylo již naznačeno, ředitel PlayStation Studios Hermen Hulst již počátkem června varoval, že čekání na Horizon může v případě dalších průtahů doznat zpoždění až do dalšího roku. Tato zpráva byla svého času doplněna také o informaci, že svého definitivního odkladu na rok 2022 se dočká i očekávané pokračování God of War od studia Santa Monica. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama