O multiplayerovém testu Halo Infinite se více dozvíme už tento měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka O multiplayerovém testu Halo Infinite se více dozvíme už tento měsíc

O multiplayerovém testu Halo Infinite se více dozvíme už tento měsíc

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 7. 2021 12:00

Během letošního veletrhu E3 bylo definitivně potvrzeno, že multiplayer Halo Infinite bude kompletně zdarma, a to konkrétně v sezónami poháněném free-to-play modelu. Jak navíc 343 Industries naznačili už dříve, plnému vydání bude předcházet i testování hráčů, jež dodá vývojářům tolik potřebnou zpětnou vazbu.

Reklama

  • Informace o uzavřeném testu Halo Infinite budou odhaleny do konce měsíce
  • Pro možnou účast je nutné dokončit registraci do programu Halo Insider

Komunitní manažer 343 Industries John Junyszek se na svém Twitteru podělil, že detaily k uzavřenému testu multiplayeru Halo Infinite budou na blogu Halo Waypont uveřejněny do konce měsíce. Souběžně s tím také dodal, že jakékoli spekulace o již proběhlém rozeslání pozvánek se nezakládají na pravdě.

Aby tento fakt dále podtrhl, vyzývá všechny hráče, kteří mají o testování zájem, aby se co nejdříve registrovali do programu Halo Insider. Neboť pouze tak jim může být zaručeno, že mohou být do preview přístupu vůbec vybráni.

Společně s nutností registrace naléhá dále na to, aby si hráči během registračního procesu důkladně zkontrolovali ověření emailové adresy, odebírání informací o značce Halo a nakonec vybrali i onu platformu, na které plánují hrát.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama