Nový World Update pro Microsoft Flight Simulator letce zavede do exotické Oceánie a na Antarktidu
i Zdroj: Asobo / Microsoft
Microsoft Flight Simulator Novinka Nový World Update pro Microsoft Flight Simulator letce zavede do exotické Oceánie a na Antarktidu

Nový World Update pro Microsoft Flight Simulator letce zavede do exotické Oceánie a na Antarktidu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 4. 2023 12:03

Studio Asobo vydalo další mapovou aktualizaci leteckého simulátoru Microsoft Flight Simulator, která tentokrát zkrášluje celý rozsáhlý region. Přináší totiž detaily a doplňky do prostředí Oceánie a Antarktidy, konkrétně do 13 států a 28 závislých území.

Reklama

  • Nový World Update pro Microsoft Flight Simulator přináší vylepšenou Oceánii a Antarktidu

V pořadí už 13 World Update vylepšuje oblasti Havaje, Velikonočního ostrova, Fidži, Nové Kaledonie, Nové Guineji, indonéského ostrova Papua, Šalomounových ostrovů, Galapág a některých zajímavých oblastí zmrzlé Antarktidy. Půjde tedy především o velmi atraktivní tropická místa.

Mezi zajímavá vylepšení patří třeba realistické výškové profily havajských ostrovů včetně detailnějšího města Honolulu, kde najdeme “desítky ručně vymodelovaných budov”. Samozřejmostí je i zhruba 150 různých zajímavých památek lidského i přírodního rázu. Proletět se můžete třeba kolem luxusního komplexu Four Seasons na ostrově Bora Bora, katedrály v Jakartě, ikonických soch na Velikonočním ostrově nebo vojenské nemocnice americké armády na ostrově Guam. Na Antarktidě najdete celkem tři výzkumné stanice McMurdo (USA), Scott (Nový Zéland) a Davis (Austrálie).

Seznam letišť se rozšířil o Mataveri International, Kona International, Nusatope, Bora Bora a Moorea, přičemž do hry také přibylo pár nezpevněných ranvejí na Papui. Součástí balíčku je dále několik průzkumných letů, přistávacích výzev a bush tripů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama