Nový trailer pro Rift Apart se zaměřuje na planety. Hra nabídne čtyři obtížnosti
i Zdroj: Hrej.cz
Ratchet & Clank: Rift Apart Novinka Nový trailer pro Rift Apart se zaměřuje na planety. Hra nabídne čtyři obtížnosti

Nový trailer pro Rift Apart se zaměřuje na planety. Hra nabídne čtyři obtížnosti

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 5. 2021 04:15

Marketingové šílenství kolem nového dílu animáku Ratchet and Clank pomalu dosahuje svého vrcholu, řítí se na nás jeden trailer za druhým. Tentokrát navštívíme hned několik planet.

Reklama

  • Trailer předvádí lokace z Rift Apart
  • Připraveny jsou čtyři základní obtížnosti
  • Autoři představili i možnosti v nastavení přístupnosti

Některé z lokací se již objevily v minulých ukázkách. Již jsme měli možnost nahlédnout do Nefarious City, kde trailer začíná, v záběrech ze State of Play se také objevil Outpost L51, což je patrně domovská planeta uličnice Rivet. Právě zde se jezdí na turbošnecích, respektive na takzvaných speedles. 

Torren IV: Molonoth Gulch je zase plný kaňonů, kde se hrdinové svezou na úzkých kolejnicích, krátce se mihnou i lokace Ardolis: Pirate Base a Blizar Prime: Blizar Mines, jejichž názvy mluví za vše.

Trailer slibuje, že bláznivá jízda v Rift Apart zahrnuje nové planety, nové lidi ze starých planet a nové i staré verze planet v alternativních dimenzích. Začíná se nám to maličko zamotávat.

Studio Insomniac Games zároveň promluvilo o možnostech nastavení. K dispozici budou čtyři různé obtížnosti - Rookie Recruit, Rebel Agent, Resistance Leader a Renegade Legend. Ti největší tvrďáci si pak mohou vypnout tutoriál. Hra přinese také mnoho dalších nastavitelných prvků spojených s obrazem, zajímavé jsou možnosti v úpravě barev. Připraveny jsou single-color shadery, které vykreslí objekt v jedné barvě, což zvýší jeho viditelnost. Shader lze aplikovat na postavy, interaktivní a sběratelské předměty nebo na zdejší neřády.

Ratchet and Clank: Rift Apart vyjde 11. června, jde o exkluzivitu pro konzoli PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama