Novinka od autorů The Surge je už hotová. Atlas Fallen si zahrajete příští měsíc
i Zdroj: Deck13
Atlas Fallen Novinka Novinka od autorů The Surge je už hotová. Atlas Fallen si zahrajete příští měsíc

Novinka od autorů The Surge je už hotová. Atlas Fallen si zahrajete příští měsíc

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 7. 2023 07:25

Vývojáři ze studia Deck 13 stojících za The Surge na sociálních sítích oznámili, že dokončili vývoj Atlas Fallen. Hra přesouvající pozornost fanoušků ke kompletně novému světu Atlas dorazí 10. srpna, kdy vyjde pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama

  • Atlas Fallen dostalo od svých autorů status GOLD značící dokončení vývoje
  • Datu vydání 10. srpna by tedy už nic nemělo nejspíše zabránit

Vydavatel hry na skutečnost dokončení vývoje upozornil na Twitteru, kde přímo vyhlásil, že hra je již GOLD – neboli že je připravena pro tištění na disky a také příchod day one patche. 

Uveďme, že původně mělo k celému vydání dojít o několik měsíců dříve – avšak změna plánů tomu zabránila. Stalo se tak v březnu letošního roku, kdy se vydání posunulo z května na srpen, jelikož autoři chtěli, aby mohli ještě zapracovat na možné dvojčlenné kooperaci a také technickém stavu.

Otázkou je, jestli toto rozhodnutí hře skutečně pomůže, nebo spíše uškodí. Ačkoli je totiž asi pravdou, že tentokrát titul alespoň nečelí tak urputnému náporu jako u Zeldy či last-gen verze Hogwarts Legacy, stále vychází hry, u kterých je pozornost o něco větší – tím spíše na PC. Jen z těch největších zmiňme magickou střílečku Immortals of Aveum, která v programu EA Originals vychází 2. srpna; a potom PC verzi Baldur's Gate 3, která zas následuje 3. srpna a je i díky vývojářskému talentu Larianu možným kandidátem na RPG roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama