Nové mobilní hry, které musíte vyzkoušet: hitovka Netflixu a asijské dobroty
i Zdroj: Subset Games
Mobilní hraní Novinka Nové mobilní hry, které musíte vyzkoušet: hitovka Netflixu a asijské dobroty

Nové mobilní hry, které musíte vyzkoušet: hitovka Netflixu a asijské dobroty

Jakub Fišer

Jakub Fišer

21. 7. 2022 16:45

Svět mobilního hraní obohatilo tento týden hned několik zajímavých titulů, které bezesporu stojí za vyzkoušení. Patří tam kupříkladu Into the Breach, titul který již v minulosti dokázal uspět na Steamu a Nintendo Switch.

Reklama

  • Na mobilní platformy tento týden míří nové tituly, vyzkoušejte třeba Into the Breach
  • V Sushi Surf zase budete lovit suroviny na sushi v nekonečné běhačce

Chimeraland

Vývojáři o této hře mluví jako o “hře za hranicí představivosti”. Hlavní zbraní je totiž vytvoření prakticky jakékoliv postavy si představíte. Chcete hrát za bojovníka medvědí rasy, nebo radši kočku, transcendentálního psíka? A neméně šílený je i systém vytváření nepřátel – chimér. Cokoliv je povoleno. Jinak jde o zcela běžnou sandboxovou open-world akci s propracovaným systémem stavby. Titul je dostupný zadarmo pro Android i iOS/iPadOS.

Into the Breach

Into the Breach je unikátní svým zpracováním i provedením herních prvků. Jedná se o tahovou strategii s tower defense prvky a retro grafikou. Ocitáte se ve světě, který napadla mimozemská rasa a vy v roli bojovníků s mechanickými exoskelety musíte této hrozbě čelit. Titul není placený, je ale dostupný pouze přes aplikaci Netflix – jde o exkluzivní titul pro předplatitele této streamovací služby.

Sushi Surf – Endless Run Fun

A nakonec nenáročná klasika. V Sushi Surf sledujeme příběh Kirashiho (nebo Miyu, jeho ženský ekvivalent), který sbírá na moři ingredience na sushi pro svou babičku. Jedná se o nekonečnou běhačku, i když běh není ta hlavní aktivita, kterou postava dělá. Surfuje totiž na vlnách, vyhýbá se kamenům, občas se podívá i na pevninu, občas naopak zapluje pod hladinu. I tento počin je zadarmo a dostupný jak pro Android, tak pro iOS/iPadOS.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama