Nejlepší fotbalové hry pro mobilní telefony. Virtuální kopaná do každé kapsy
i Zdroj: Emilio Garcia / Unsplash
Mobilní hraní Novinka Nejlepší fotbalové hry pro mobilní telefony. Virtuální kopaná do každé kapsy

Nejlepší fotbalové hry pro mobilní telefony. Virtuální kopaná do každé kapsy

Jakub Fišer

Jakub Fišer

6. 7. 2022 17:00

Pokud se řadíte k fotbalovým fanatikům a bez kopané se nemůžete ani hnout, rozhodně oceníte celou plejádu mobilních titulů zaměřených právě na nejznámější sport na planetě Zemi. Jaké fotbalové mobilní hry byste neměli minout?

Reklama

  • Fotbalové hry a simulátory patří k nejoblíbenějším mobilním titulům vůbec
  • My doporučujeme klasiku jménem FIFA Football pro Android i iOS
  • Pokud se cítíte spíše jako šéf a trenér, zkuste placený Football Manager 2022 Mobile

FIFA Football

Ničím lepším ani nebylo možné začít. Pokud je fotbal součástí vašeho života, videoherní počin FIFA od EA Sports (do budoucna s jiným označením) vám není cizí a pravděpodobně jej hrajete na PC nebo na herní konzolí. Existuje však také velmi povedená mobilní verze.

FIFA Football, mobilní verze plnotučné kopané, přináší oblíbený Ultimate Team, režim, ve kterém si vytváříte vlastní tým nejprve z talentů z nižších lig, později z těch největších hvězd mezinárodní kopané. Ovládání je na výborné úrovni, k telefonu můžete klidně připojit i podporovaný gamepad.

New Star Soccer

Velká klasika, kterou díky nenáročnému grafickému kabátku rozjedete i na slabších strojích (což se o FIFA Football říct nedá). Začínáte jako náhradník v nejnižší možné lize, kdekoliv na světě si vyberete (pamatujte však na to, že stát se hvězdou v Estonsku je snažší než v Anglii).

Nejlepší fotbalové hry pro mobilní telefony. Virtuální kopaná do každé kapsy
i Zdroj: Google Play / Five Aces

Postupně se vylepšujete, roste vaše hodnota a přestupujete do kvalitnějších celků, nebo i reprezentujete váš národ. Kromě toho hra obsahuje i sociální aspekty, nakupujete statky, řešíte vztahy a můžete zajít se spoluhráči do kasina.

Football Manager 2022 Mobile

Football Manager je bezpečně nejpropracovanější simulátor fotbalového trenéra na trhu. Pokud se rádi prodíráte tabulkami, grafy, zajímá vás růst vašich hráčů, ale třeba i finanční stránka klubu a realizační tým, tahle hra je přímo pro vás. Nic lepšího prakticky neexistuje – a jen pozor, když to neodhadnete, můžete ve Football Manageru strávit klidně i několik hodin “ani nemrknete”. Není bohužel zdarma, ale částka 129 Kč pro Android i iOS / iPadOS by vás neměla odradit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama