nove-info-o-ps3-bude-mozna-k-dispozici-uz-zitra
Novinka Nové info o PS3 bude možná k dispozici už zítra

Nové info o PS3 bude možná k dispozici už zítra

sleepless.

sleepless.

14. 3. 2006 16:45
Reklama

Spekulace o tom, že bude společnost Sony 15. března pořádat meeting, kde oznámí nové informace týkající se konzole PlayStation 3, kolují po webu už několik dní. Nyní společnost Sony částečně potvrdila jejich pravdivost, když oznámila, že se tradiční setkání vývojářů bude skutečně konat zítra v Tokiu a poněkud netradičně bude přístupné i novinářům. O tom jestli bude během schůzky něco oznámeno však zatím nepadlo oficiálně ani slovo.

To samozřejmě nemůže nijak zastavit lavinu nových spekulací z různých zdrojů, které se potvrzení konání setkání vývojářů chytly a okamžitě přišly s tím, že během něj dojde k oznámení ceny, termínu launche v jednotlivých teritoriích a snad i k představení launch line-upu PS3. To všechno během setkání skutečně oznámeno být může, ale je poněkud nerozumné s tím počítat na jisto už nyní. Hovoří se také o tom, že všechny výše uvedené informace představí Ken Kutaragi, jehož účast na akci byla oficiálně potvrzena.

V podstatě jediným indikátorem toho, že bude během setkání vývojářů skutečně něco o PS3 oznámeno je fakt, že bylo zpřístupněno tisku i analytikům, což nebývá obvykle. Běžně se totiž setkání odehrává za zavřenými dveřmi a možnost účastnit se mají jen a pouze vývojáři. Mnozí to však považují za jasné znamení a jednu z posledních šancí Sony představit PS3 veřejnosti ještě před koncem svého fiskálního roku. Tou úplně poslední bude projev šéfa SCE Worldwide Studios Phila Harrisona během GDC příští týden. Čekat až na E3 2006 si prý Sony v žádném případě nemůže dovolit. Uvidíme, kterou příležitost společnost Sony využije, jestli vůbec nějakou využije. Pokud bude něco o PS3 oznámeno už na setkání vývojářů, tak se to dozvíme zítra v brzkých ranních hodinách. Meeting se totiž koná ve 3 hodiny odpoledne v Tokiu, kdy bude u nás 6 hodin ráno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama