Nové hry ze světa Titanfall míří na mobily
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové hry ze světa Titanfall míří na mobily

Nové hry ze světa Titanfall míří na mobily

David Plecháček

David Plecháček

29. 10. 2015 15:20 1
Reklama

Vývojáři z Respawn Entertainment nechtějí nechat svůj Titanfall ležet ladem. Studio nezahálí a kromě oznámeného Titanfallu 2 chce zaútočit i na mobilní zařízení. Respawn totiž uzavřeli strategickou spolupráci s vývojářským gigantem na poli mobilních free-to-play titulů, firmou Nexon.

Hry pro smartphony a tablety bude vyvíjet tým Particle City, tedy studio, které pomohl založitc Vince Zampella, výkoný ředitel Respawn. "Nexon pomůže Titanfallu, aby byl dostupnější celosvětovému publiku. Spolu s Particle City jsme v úzké spolupráci, abychom vytvořili zcela nové hry s původním herním zážitkem, což pomůže expanzi univerza Titanfall k hráčům, ať jsou kdekoliv na světě," říká prezident Nexonu Owen Mahoney.

Zatím nebylo odhaleno nic, dle čeho bychom byli schopní usoudit, jaké typy her se na Androidech a iOS objeví, ale první z nich je plánována už na příší ro.
Studio Nexon je největším vydavatelem free-to-play her. Jejich spolupráci s Respawn Entertainment nevidíme poprvé, studio totiž přivedlo původní Titanfall na asijský trh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama