Nové alias McCreeho z Overwatch bude Cole Cassidy
i Zdroj: Hrej.cz
Overwatch Novinka Nové alias McCreeho z Overwatch bude Cole Cassidy

Nové alias McCreeho z Overwatch bude Cole Cassidy

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 10. 2021 11:00

Blizzard přináší aktualizaci k plánovanému přejmenování McCreeho z prvního Overwatch. Změna ve značení populárního charakteru, jenž doposud sdílel jméno s jedním ze zaměstnanců nařknutých z nevhodného chování na pracovišti, bude dokončena příchodem updatu příští týden.

Reklama

  • Pistolník McCree z Overwatch se přejmenovává na Colea Cassidyho
  • Změna v pojmenování postavy navazuje na shodu jejího jména s jedním z propuštěných zaměstnanců Blizzardu

Oproti dřívějšímu pojmenování po propuštěném vývojáři Jessem McCreem bude postava oblíbeného ostrostřelce nově vedena jako Cole Cassidy. K jeho „přidání“ do repertoáru hrdinů prvního Overwatch dojde už 26. října. Blizzard rovněž nad rámec pozměněného oslovení přidává i detailnější biografický popisek, dále přibližující pohnutý osud nyní již napraveného pistolníka.

Podobně jako u touž příčinou podmíněná alterace a odstranění obsahu ve World of Warcraft se tak probíhající spor u kalifornského soudu projevuje dalším zásahem do světa videoher. Vztáhneme-li pak přítomnou diskuzi i na širší spektrum problémů, můžeme k četným potížím Blizzardu přidat i čerstvé propuštění 20 zaměstnanců či postarší odchod vedoucího vývoje Diabla IV a šéfproducenta Overwatch 2. Minimálně v případě čtvrtého Diabla byla ale situace přednedávnem napravena dosazením náhradního ředitele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama