Nová verze The Stanley Parable až příští rok
i Zdroj: Crows Crows Crows
Novinka Nová verze The Stanley Parable až příští rok

Nová verze The Stanley Parable až příští rok

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 8. 2020 11:22
Reklama

The Stanley Parable je opravdu zajímavý titul studia Crows Crows Crows, v němž se stanete hlavním hrdinou příběhu který sami nevyprávíte. Vypráví jej zcela někdo jiný a správně byste měli naslouchat jeho pokynům. To by ale samozřejmě bylo až moc jednoduché, Stanley Parable je tak přesně o opaku – o neposlouchání autority.

The Stanley Parable: Ultra Deluxe nemělo být zcela novou hrou, ale spíše doplněním té původní. Vývojáři chtěli na žádost fanoušků přidat více obsahu i konců, jenže se vývoj ukázal být komplikovanějším než bylo v plánu. Původně měla hra vyjít už v roce 2019, odtud se posunula až na polovinu roku letošního. Ani to ale nevyjde a vývojáři oznamují další odklad.

Jelikož si menší studia většinou chtějí svou pozornost vydobýt, Crows Crows Crows se rozhodli vzít oznámení o odkladu několika her vtipně a vložit do nich své jméno. O odkladu si tak můžeme přečíst na podkladu k Halo: Infinite, Deathloop nebo falešného odkladu Marvel's Spider-Man: Miles Morales (tedy alespoň o něm nic nevíme). Zatím se tedy The Stanley Parable odsouvá na příští rok, a to opět kvůli koronaviru a spoustě novinkám, které vývojáři chtěji do hry přidat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama