Nintendo otevře svůj zábavní park
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo otevře svůj zábavní park

Nintendo otevře svůj zábavní park

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

7. 5. 2015 15:02 1
Reklama

Firma Nintendo má ve svém portfoliu spoustu zajímavých značek, jejichž sílu prověřil i nečekaný úspěch postaviček Amiibo. Není tedy divu, že se se svými hrdiny, v čele s Mariem, brzy pustí do zajímavého experimentu, kdy je převtěli do atrakcí v zábavních parcích.

Konkrétně půjde o parky Universal Parks & Resorts, které se nachází v Orlandu, Los Angeles, v Ósace v Japonsku a Singapuru. Minimálně v jednom z nich se již brzy ukážou speciální atrakce s Mariem, Zeldou, Kirbym, Yoshim a dalšími oblíbenými maskoty Nintenda. Vzhledem ke geografické poloze bychom si nejvíce tipli na park právě v Japonsku, ale na druhou stranu, zatím poslední přídavek do kolekce atrakcí Universal parků byl Harry Potter. A ten neotevřel v Hollywoodu, nýbrž v Orlandu, tudíž zde se může stát skutečně cokoliv.

Vzhledem k tomu, že Universal zábavní parky jsou častým cílem turistů i z České republiky, případně můžou sloužit jako zajímavý tip i pro ty, kteří nikdy nevytáhli paty za hranice, tak je určitě dobré celou tuto situaci dále sledovat. S umístěním atrakcí se pochopitelně pojí i možnost koupit si speciální (ne)sběratelské předměty typu čepic, triček a různých dalších "hloupostí", kterými dáte najevo svou náklonnost k Nintendo značce. My každopádně doufáme v kočičí kostýmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama