Nintendo Direct se opět uskuteční údajně už příští týden. Zaměřením má pokrýt third-party hry
i Zdroj: Nintendo
Novinka Nintendo Direct se opět uskuteční údajně už příští týden. Zaměřením má pokrýt third-party hry

Nintendo Direct se opět uskuteční údajně už příští týden. Zaměřením má pokrýt third-party hry

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 6. 2022 08:05

Sotva doběhla prezentace jednoho Nintendo Directu o Xenoblade Chronicles 3 a přichází hlášení o dalším, byť zatím pouze spekulativní. Nacho Requena, redaktor španělského herního časopisu Manual, se v živém vysílání na Twitchi podělil o informaci o povaze dalšího Directu. Prý mu bylo řečeno, že se akce uskuteční už příští týden, a to konkrétně ve znamení her velkých vydavatelů.

Reklama

  • Informace dvou insiderů poukazují na to, že nás čeká další Nintendo Direct o hrách větších vydavatelů
  • Vysílán má být už v první půlce příštího týdne, patrně v úterý nebo středu

„Příští úterý [28. června] bychom tu měli mít další Nintendo Direct,“ prohlásil v pátečním přenosu Requena v překladu VGC. „Bude zaměřen hlavně na hry od vývojářů třetích stran – to mi bylo řečeno, abych očekával,“ dodává pak novinář. Requena dále zmiňuje, že na akci bude přítomna i JRPG série Persona, která se nedávno dočkala ohlášení tří portů pro Xbox a PC a dlouhodobě je žádána i na Switchi. „Také mi bylo řečeno, že bude přítomna nějaká hra ze série Persona, i když nevím která.“ 

Co je ještě zajímavější je navazující část tohoto komentáře. V té žurnalista totiž zmiňuje, že v harmonogramu vystupuje i ještě jedna větší hra, která má být už čtyři roky dostupná a nyní se vydá i na platformu Nintenda. „Také mi bylo řečeno, že tu bude další hra, která je již nějakou dobu dostupná na jiných platformách... je dostupná již čtyři roky,“ doplnil novinář. Pro starší spekulace, které poukazovaly k potenciálnímu portu Red Dead Redemption 2 pro Switch, a dobu, jež od jeho vydání uplynula, vzniká názor, že by mohlo jít o kovbojku Rockstaru. Pokud je to pravda i bez použití cloudu, čemuž věřit spíše s těží, šlo by o husarský kousek i na poměr Switch portu třetího Zaklínače.

Abychom se však vrátili na zem, aktuální zpráva Requena je už druhá v řadě, která hovoří o Nintendo Directu příští týden. Tou první byla zmínka Alanah Pearce, členky studia Santa Monica, která navrhla, že místo 28. června může Direct dorazit až 29. června.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama