Netflix uvádí novou hru. Relic Hunters: Rebels je vtipná střílečka, která potěší i LGBTQ hráče
i Zdroj: Netflix / Rogue Snail
Mobilní hraní Relic Hunters: Rebels Novinka Netflix uvádí novou hru. Relic Hunters: Rebels je vtipná střílečka, která potěší i LGBTQ hráče

Netflix uvádí novou hru. Relic Hunters: Rebels je vtipná střílečka, která potěší i LGBTQ hráče

Jakub Fišer

Jakub Fišer

4. 5. 2022 12:15

Zkoušeli jste už hry na videoplatformě Netflix? Aktuálně je v nabídce 18 titulů a zatím poslední obohatil výběr včera. Žhavou novinkou je Relic Hunters: Rebels od vývojářů Rogue Snail. Studio to potvrdilo na svém oficiálním twitterovém účtu.

Reklama

  • Relic Hunters: Rebels je barevná střílečka z pohledu shora
  • Můžete v ní potkat genderově nebinární postavu
  • Hra zamířila k 3. květnu na Netflix, dostupná je v mobilní aplikaci

Brazilští vývojáři z týmu Rogue Snail o svém novém počinu pro Netflix hovoří jako o “mobilní střílečce a RPG se zaměřením na lootování”. V této frenetické barevné akci vás čeká sci-fi příběh vesmírných kolonizátorů a rasy extrémně agresivních mimozemských humanoidních kachen a želv, které se stanou vaší nemesis.

V rámci herních mechanik máte k dispozici 44 odlišných zbraní, nespecifikovaný počet úrovní a také rovnou čtyři hratelné postavy: Jimmy, Ace, Pinkyy a Raff. K tomu je jedna z nehratelných postav genderově nebinární, což je stále v herním světě spíš výjimkou. Charakter se jmenuje Baru, napsali, navrhli jej queer designéři a namlouvá jej nebinární herec Jan Aponte.

Relic Hunters: Rebels se snaží lákat na líbivou oldschool grafiku a prvky RPG ve vylepšování postav a zbraní. Hra je na platformě Netflix dostupná kompletně zdarma a zahrát si ji můžete na telefonu s iOS a Android. Šéf vývojářského týmu, Mark Venturelli, se nechal slyšet, že by měla být dobře optimalizována i pro starší a výkonnostně slabší stroje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama