Někteří novináři spekulují, že by mohla nová Zelda být poslední skutečně významnou hrou pro Switch
i Zdroj: Nintendo
Hardware Novinka Někteří novináři spekulují, že by mohla nová Zelda být poslední skutečně významnou hrou pro Switch

Někteří novináři spekulují, že by mohla nová Zelda být poslední skutečně významnou hrou pro Switch

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 1. 2023 11:23

Konzole Nintendo Switch už hráče baví téměř šest let a do historie se zapíše jako jeden z nejúspěšnějších kousků herního hardwaru. V posledních letech se ale stále hlasitěji mluví o možném nástupci. Dvojce poměrně významných novinářů nyní naznačila, že by k oficiálnímu odhalení mohlo dojít už někdy příští rok. Chystaná Zelda: Tears of the Kingdom by totiž mohla být vůbec poslední obří exkluzivitou.

Reklama

  • Novináři z VGC a GamesIndustry.biz spekulují, že Tears of the Kingdom uzavře nabídku velkých exkluzivit pro Switch
  • Pak už vyjdou jen menší značky a příští rok možná přijde oznámení nové konzole
  • Odkazují na vlastní zdroje

O tématu nezávisle na sobě promluvili editor serveru VGC Andy Robinson a šéfredaktor GamesIndustry.biz Christopher Dring. Oba jsou sice se svými prohlášeními celkem logicky velmi opatrní, zároveň ale odkazují na další zdroje, ze kterých měli informace získat.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom bude prý minimálně na delší dobu poslední skutečně velký release, který má Nintendo v rukávu. To samozřejmě neznamená, že se hráči nedočkají žádných novinek, ostatně firma nedávno potvrdila vývoj čtvrtého dílu série Pikmin a web Gamingbolt připomíná i chystané Kirby’s Return to Dream Land Deluxe. To ale nejsou tituly z nejvyšší úrovně “šlechtických” značek, tedy třeba Zelda, Pokémon nebo Super Mario.

Nedávno jsme se dozvěděli, že výrobce měl skutečně připravovat dlouho spekulovanou Pro verzi Switche. Ta ale měla být zrušena, protože neodpovídala požadavkům a Nintendo se bálo neúspěchu.

Nintendo Switch Pro nakonec nebude. Výrobce novou konzoli plánoval, pak ji ale zrušil
i Zdroj: Unsplash

Nintendo Switch Pro nakonec nebude. Výrobce novou konzoli plánoval, pak ji ale zrušil

Krátce po vydání konzole Nintendo Switch se začalo spekulovat o vylepšené verzi Switch Pro. Ta však nikdy nespatřila světlo…

28. 12. 2022 15:10

Z informací vyplývá, že by se další atraktivní exkluzivity mohly chystat pro novou generaci hardwaru. Konkrétnějších informací se dočkáme snad příští rok. Na druhou stranu se stále jedná o spekulace, rozhodně je tedy třeba brát je s rezervou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama