Nejoblíbenější datadisk pro World of Warcraft se vrací. V červnu bude spuštěn The Burning Crusade Classic
i Zdroj: Hrej.cz
World of Warcraft: The Burning Crusade Novinka Nejoblíbenější datadisk pro World of Warcraft se vrací. V červnu bude spuštěn The Burning Crusade Classic

Nejoblíbenější datadisk pro World of Warcraft se vrací. V červnu bude spuštěn The Burning Crusade Classic

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 5. 2021 15:54

Zeptáte-li se dlouholetého hráče World of Warcraft na to, která éra hry byla ta nejlepší, s vysokou pravděpodobností začne vzpomínat na rok 2007, kdy se otevřel Dark Portal. S rozšířením The Burning Crusade přišly zlaté časy, kdy průkopnické MMORPG hrál téměř každý. V červnu budou hráči moct na tyto časy zavzpomínat, Blizzard totiž potvrdil spekulace a úniky.

Reklama

  • O půlnoci mezi 1. a 2. červnem startuje The Burning Crusade Classic
  • Nabídne autentický zážitek z roku 2007
  • Hráči, kteří chtějí dále hrát původní WoW, se můžou odštěpit nebo za poplatek naklonovat postavu

Konkrétně o půlnoci mezi 1. a 2. červnem se v nostalgické verzi World of Warcraft: Classic otevře nový svět Outland, řady Aliance rozšíří Draenei, Hordu posílí Krvaví elfové, levelcap se zvýší na 70, hráči poprvé vyzkouší létající mounty. Po 14 letech se tedy budete moct vydat do boje proti krvežíznivé Plamenné legii a jejímu vůdci Illidanovi Stormrage.

Novinka bude všem předplatitelům dostupná bez dalších poplatků. Autoři také mysleli na ty, kteří si chtějí dál užívat úplně původní WoW, obvykle nazývané “Vanilla”. Ti dostanou 18. května, kdy startují tradiční předlaunchové akce, možnost odštěpit se od původních serverů a hrát v novém, zakonzervovaném systému. Za 35 dolarů (zhruba 724 korun) je pak možné svou postavu naklonovat a hrát obě verze Classicu paralelně. Za poplatek také bude možné automaticky vylevelovat novou postavu na úroveň 58 (nesmí to být Draenei ani Blood Elf), pokud se chcete vrhnout rovnou do dobrodružství Outlandu a přeskočit stále únavný leveling.

Zmíněného 18. května si budete moct vytvořit postavy obou ras a projít základní questové linie v začátečních lokacích Eversong Woods a Azuremyst Isles.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama