Necropolis od tvůrců Shadowrunu se blíží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Necropolis od tvůrců Shadowrunu se blíží

Necropolis od tvůrců Shadowrunu se blíží

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 1. 2016 09:35 2
Reklama

Místo kyberelfů a robomágů se studio Harebrained Schemes rozhodlo ve své nové hře věnovat ďábelským pastem a zlomyslnému příslibu bohatství. Po trojici úspěšných taktických RPG ze světa Shadowrunu se vývojáři vydali do útrob magického bludiště, ve kterém číhá smrt na každém kroku.

Necropolis bude akční RPG s důrazem na náročné souboje, které se bude odehrávat v procedurálně generovaných úrovních. Hráči v rolích hamižných dobrodruhů se vydají do prokleté nekropole, ve které nemrtvý arcimág Abraxis nashromáždil své poklady a zabezpečil je mnoha kouzly, aby je nikdo neukradl.

To samozřejmě na hrdiny neplatí, a ti tak vyráží do nebezpečné magické hrobky, která je plná zákeřných pastí a krvelačných nepřátel. Souboje spočívají v odrážení útoků, uhýbání a správném načasovaní lehkých i těžkých výpadů či sesílání kouzel. Vypadá to, že hráči Dark Souls by se v Necropolis měli cítit jako doma.

Navíc se nově dozvídáme, že Necropolis přijde s možností multiplayeru až čtyř hráčů najednou, kteří se tak mohou vydat do zrádné nekropole spolu a nalezené poklady si rozdělí. Jiný vzhled a rozložení úrovní se tak postará, aby hra i opakovaně hráče dokázala při hraní překvapit.

Necropolis vyjde 17. března na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama