Nasaďte si klobouk a popřejte Sonicovi. Narozeninový update mění Sonic Frontiers a přidává i New Game Plus
i Zdroj: Sega
Sonic Frontiers Novinka Nasaďte si klobouk a popřejte Sonicovi. Narozeninový update mění Sonic Frontiers a přidává i New Game Plus

Nasaďte si klobouk a popřejte Sonicovi. Narozeninový update mění Sonic Frontiers a přidává i New Game Plus

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 6. 2023 09:10

Slíbený včerejší přenos, který Sega uspořádala pro nyní již dvaatřicetiletého Ježka Sonica, přinesl různá oznámení pro fanoušky Sonic Frontiers. Společnost Sega zde konkrétně v rámci jeho narozenin oznámila, že loňská 3D adventura po updatu znovu narostla o další obsah, a to včetně New Game Plus, který hře zatím chyběl.

Reklama

  • Sonic Frontiers dostal bezplatný update na oslavu 32. narozenin Sonica
  • Přibývá další úroveň výzev i naladění herního světa na oslavnou náladu
  • Novinkou je také New Game Plus

Lákadlo, které se od autorů hry ozývá, zní tentokrát takto: „Oslavte Sonicovy [32.] narozeniny na slavnostně vyzdobených Starfall Islands s řadou nového obsahu. Vyzkoušet si můžete nové výzvy a pohyby [nový Spin Dash], hledat sběratelské předměty Koco nebo také zabřednout do New Game Plus!"

Zejména změna světa, ke které se Sega vztahuje v úvodu bezplatné aktualizace Birthday Bash, je poměrně výrazná. Zatímco původní Frontiers bylo totiž vcelku nenápadité, pokud šlo o zpracování otevřeného světa, jeho nový update přináší nástroje, aby tomu tak nebylo. S vybavením party klobouku, dojde totiž na to, že se svět pro Sonica stane radostnější, kdy nechybí třeba výskyt balónků, balicího papíru či různých dekorací.

Jak už navíc naznačuje trailer, update je již venku, takže ho můžete rovněž sami zkusit. Sonica tak můžete po dočtení těchto řádků např. obléci do nového party klobouku a vidět všude žoviální předměty – nebo, jak už jsme řekli, zkusit i New Game Plus a přenést dovednosti pro hru s plně vylepšeným Sonicem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama