Napěchovaná kolekce Borderlands vyšla už dnes. Třetí díl zamíří také na Switch
i Zdroj: Gearbox Software
Novinka Napěchovaná kolekce Borderlands vyšla už dnes. Třetí díl zamíří také na Switch

Napěchovaná kolekce Borderlands vyšla už dnes. Třetí díl zamíří také na Switch

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 9. 2023 07:50

Přibližně před měsícem a půl ratingová agentura Film and Publication Board of South Africa přinesla informace o chystané kolekci Borderlands. Ještě předtím, než se toto stalo, bylo objeveno hodnocení PEGI z prosince 2022, které zase neslo zprávu, že třetí Borderlands vyjde i na Nintendo Switch. Nyní se obě informace spojují a my dostáváme potvrzení každé z nich. Na trh míří Ultimátní edice třetího dílu pro Switch a na jiné platformy zase šestičlenná kolekce.

Reklama

  • Borderlands 3 vyjde s DLC i na Switch; datum vydání je 6. října za 60 dolarů
  • Zbytek platforem získala naopak Borderlands Collection: Pandora's Box
  • Tento balíček obsahuje každou z hlavních her série, včetně všech DLC
  • Do prodeje vešel už dnes za 150 dolarů (s možnou slevou na 60 dolarů)

Třetí díl vyjde na Switch v říjnu

Ultimátní edice Borderlands 3 (základní hra se všemi vydanými DLC) vychází pro přenosnou konzoli Nintenda během 6. října. Do prodeje vejde se vstupní cenou 60 dolarů (1750 Kč), kdy bude disponovat čtyřmi kusy DLC. 

Spolu se základní hrou půjde jmenovitě o: Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot; Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock; Bounty of Blood; a Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck. Kromě toho získáte také s koupí více než 30 kosmetických doplňků, obsah Designer's Cut a také Director's Cut.

Nová kolekce vychází už dnes

Co se týká kolekce, jež už dnešním dnem vyšla na PlayStation, Xbox a PC (včetně konzolí minulé generace), ta byla dle jihoafrické agentury skutečně pojmenována jako Borderlands Collection: Pandora's Box. 

Balíček obsahuje celkem 6 her, které (s výjimkou Tina Tina's Wonderlands a VR verzí) tvoří: Borderlands 1, 2, The Pre-Sequel, 3, Tales from the Borderlands a New Tales from the Borderlands – a všechna DLC, která pro ně vyšla.

Z toho vyplývá, že jde o značnou část celé série, čemuž odpovídá i cena. Balíček vás při zakoupení bez jakékoli slevy vyjde v základu na 150 dolarů (na PS Storu za 3559 Kč), ač vydavatel 2K nabízí nyní právě i slevu, kdy lze vše sehnat za 60 dolarů (v rámci PlayStationu je ale např. podmíněná členstvím v PS Plus). 

Kromě toho 2K oznámilo i další cesty, které zahrnují placený upgrade pro majitelé některých her. Uživatelé Xboxů, kteří pro tuto chvíli vlastní digitální kopii alespoň jedné z her, jež kolekce zahrnuje, budou mít šanci dokoupit zbytek jejího obsahu za 30 dolarů, pokud nakoupí v obchodě Microsoft Store. 

Majitelé PlayStationu mezitím dostanou vlastní nabídku skrze obchod Sony. Pro ně nabývá celá akce podoby toho, že mají možnost upgradu za 30 dolarů, pokud již vlastní fyzickou či digitální verzi některé z her: Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands: The Handsome Collection či Borderlands 3. Pro hráče na Steamu platí to, že si dokupují pouze tu část kolekce, kterou již nevlastní.

Pokud jde o Switch, ten tuto kolekci sice nedostává, ale již dříve část z ní získal. Řeč je o Borderlands: The Handsome Collection (popř. Borderlands Legendary Collection), která zahrnuje díly Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel (popř. i Borderlands: Game of the Year Edition).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama