Nová kolekce Borderlands a překvápko od Bandai Namco. Ratingová komise informuje o nových hrách
i Zdroj: Gearbox Software
Novinka Nová kolekce Borderlands a překvápko od Bandai Namco. Ratingová komise informuje o nových hrách

Nová kolekce Borderlands a překvápko od Bandai Namco. Ratingová komise informuje o nových hrách

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 7. 2023 07:30

I když není známo, že by se po New Tales from the Borderlands chystala už teď jakákoli jiná Borderlands hra, je možné, že minimálně kolekce již vzniká. Jak si všimlo totiž Gematsu, jedna taková kompilace se objevila u ratingové komise, která uvedla i další hry. Přesněji se jednalo o záznam jihoafrické ratingové komise, kde se mezi hrami nově zmiňuje i kolekce Borderlands Compilation: Pandora’s Box nebo tzv. hry Origination.

Reklama

  • Skrze jihoafrickou komisi Film and Publication Board of South Africa unikla informace o několika chystaných hrách
  • Zmíněna byla např. nová kolekce Borderlands, možná novinka od Bandai Namco a již spekulovaný Lego 2K Goooal

Borderlands Compilation: Pandora’s Box 

Kolekce Borderlands byla do databáze komise přidána už letos v dubnu, nicméně až teď byla zveřejněna – což je důvod, proč se o ní dozvídáme až nyní. 

Výčet verzí ukazuje, že je kolekce chystána jak na PC, tak i konzole (bez upřesnění jaké) a současně není nabíledni, co bude obsahem balení. Spekuluje se však hojně. 

Jedním z nejčastějších tipů je např. kompilace čtyř hry a jejich DLC. Podle popisu a zejména názvu s Pandorou by se totiž mohlo zdát, že balení zahrne trojici hlavních dílů a jejich levobočka – Borderlands: The Pre-Sequel. Naopak, co zahrnout kvůli témuž spíše nemá, je Tiny Tina’s Wonderlands, jelikož ta na Pandoře zasazena není, a vzhledem k názvu tedy spíše vybočuje. 

Podporou pro složení kolekce v udávané sestavě je také starší kolekce. Možná si totiž vzpomenete, že kdysi dávno – 2015 – vyšla kolekce Borderlands: The Handsome Collection, jež spojila vše uváděné kromě třetího dílu. 

Nicméně, abychom byli upřímní, nejde o jediné, co se může stát. I kvůli zmíněné Pandoře je klidně možné, že kolekce zahrne i rozhodovací adventury Tales from the Borderlands a New Tales from the Borderlands. A tedy zahrne více her, nebo některé nahradí.

Nová kolekce Borderlands a překvápko od Bandai Namco. Ratingová komise informuje o nových hrách
i Zdroj: South Africa’s Film and Publication Board

Origination a zbylé hry

Ostatní chystané hry, které komise takto zmínila, byly převážně oznámené, či již propálené. Příkladem je připravovaný fotbal Lego 2K Goooal, o kterém se mluví již dlouho, a PC verze Baten Kaitos I & II HD Remaster, která byla doposud oficiálně potvrzena pouze pro Nintendo Switch.

Na druhou stranu, mezi hrami figuruje je i záhadný projekt Origination. Ten vzniká na PC a konzole, přičemž jak dodává Gematsu, je téměř zaručeno, že jde o novou hru od Bandai Namco, neboť ta si název registrovala roku 2021.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama