Namažte ložiska. Skate přijede i na Steam
i Zdroj: Electronic Arts / Full Circle
Skate 4 Novinka Namažte ložiska. Skate přijede i na Steam

Namažte ložiska. Skate přijede i na Steam

David Bernard

David Bernard

4. 2. 2024 12:10

Taky jste jako malí v Tony Hawk's Pro Skater brázdili mapy plné překážek a ramp? Chybí vám hry, které se zaměřují na skateboarding? Pokud na obě otázky odpovídáte kladně, jistě vás potěší, že se stále pracuje na free-to-play simulaci Skate. Hra mimo již dříve oznámené platformy dorazí i na Steam.

Reklama

  • Připravované Skate dorazí na Steam
  • Hra bude zdarma, a to navíc bez placených loot boxů
  • Datum vydání je prozatím neznámé
  • Testování na herních konzolích proběhne v pozdější fázi letošního roku

Čtvrtá iterace oblíbené sportovní série Skate, ve které je skateboard prakticky součástí vašeho těla, prozatím nemá datum vydání. Již nyní ale víme, že se na rozdíl od předchozích dílů bude jednat o free-to-play live-service titul. Cuz Parry, který se podílel na předchozích dílech, oznámil, že připravovaný díl vyjde i na populární platformě Steam, a to poprvé v historii série.

Obávám se, že nás to však k datu vydání nepřiblížilo. Testování na konzolích začne během pozdější fáze tohoto roku a jsem si stoprocentně jistý, že Skate vyjde před rokem 2050…,” nechal se slyšet Parry.

Pokud se obáváte obchodního modelu, který bude v případě Skate aplikován, pravděpodobně uvítáte loňské prohlášení vydavatelské společnosti Electronic Arts, která tvrdí, že hra nebude obsahovat placené loot boxy a nebude tzv. pay-to-win. Hra Skate dorazí na PC a současnou i minulou generaci herních konzolí.

Nové Skate bude free-to-play, neponese žádné číslo a nenabídne ani lootboxy
i Zdroj: EA / YouTube

Nové Skate bude free-to-play, neponese žádné číslo a nenabídne ani lootboxy

Studio EA včera potvrdilo několik zajímavých informací o připravovaném návratu skejťácké série Skate. Studio Full Circle ve…

15. 7. 2022 08:04
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama