Hodně skejtů, žádné lootboxy. Autoři skate. ujišťují hráče, že v jejich hře nebude žádná forma zvýhodnění za poplatky
i Zdroj: EA / Full Circle
Skate 4 Novinka Hodně skejtů, žádné lootboxy. Autoři skate. ujišťují hráče, že v jejich hře nebude žádná forma zvýhodnění za poplatky

Hodně skejtů, žádné lootboxy. Autoři skate. ujišťují hráče, že v jejich hře nebude žádná forma zvýhodnění za poplatky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 1. 2023 13:16

Autoři chystaného pokračování série Skate na sociálních sítích připomněli, že pro hru nechystají žádnou formu lootboxů a prémiového obsahu za mikrotransakce. Magazín Insider Gaming totiž včera zveřejnil informace, dle kterých tyto prvky testovali v uzavřené betaverzi.

Reklama

  • Objevily se informace o testování otevírání balíčků v chystaném pokračování série Skate
  • Autoři skate. ale ujišťují, že nechystají žádné pay-to-win funkce

Oficiální účet série Skate sdílel starší video, ve kterém se studio zavazuje, že nebude implementovat žádné formy placených zvýhodnění hráčů, nezamkne žádnou část herní mapy za paywall a nepřinese žádnou formu placených lootboxů. Podle informaci Insider Gaming má v testovací verzi hry v současnosti existovat systém, kde lze za speciální hvězdy získáváné plněním výzev nakupovat balíčky s blíže nespecifikovaným obsahem.

Zatím se tedy nemluví o variantě nákupů měny za skutečné peníze, podobný formát monetizace ale komunita očekává. Skate má totiž být free-to-play a autorům se investované peníze nějakým způsobem vrátit musí.

Z dosavadních informací vyplývá, že ve hře určitá forma balíčků s překvapením fungovat bude, půjde ale o čistě kosmetické věci, které navíc lze získat pouze hraním a plněním výzev. Konkrétně se mluví o celkem 80 unikátních předmětech, obsažených v celkem 16 lootboxech po pěti kusech. Výhry se mohou duplikovat a následně je lze vyměnit za materiály nazvané “Hype”.

Systém se ale do vydání může výrazně změnit. Skate. od studia Full Circle zatím nemá ani rámcové datum vydání, možná se ho dočkáme letos, možná až příští rok. Nebo později. Tak jako tak půjde o hru s výrazným zaměřením na multiplayer a novým pojetím skejťácké formule, i když by měl být zachován poměrně realistický přístup ke sportu a fyzikálním zákonům.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama