Na The Game Awards možná zavítá Alan Wake 2, spekulace poukazují na další horké novinky
i Zdroj: Remedy Entertainment
Novinka Na The Game Awards možná zavítá Alan Wake 2, spekulace poukazují na další horké novinky

Na The Game Awards možná zavítá Alan Wake 2, spekulace poukazují na další horké novinky

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 12. 2021 11:26

Letošní The Game Awards jsou za rohem, napětí stoupá a spekulace ohledně prezentovaných novinek z herní branže nabírají na síle. Proslýchá se, že by se na akci mohla objevit celá řada zajímavých značek.

Reklama

  • V rámci The Game Awards bude údajně představen Alan Wake 2
  • Další spekulace poukazují na Hellblade 2
  • Mezi potvrzené tituly patří nový Sonic, Steelrising a The Lord of the Rings: Gollum, oznámení chystá i Saber Interactive

Své tipy nabídl insider Jeff Grubb, který si během podcastu Nate the Hate dovolil upozornit na možnost, že se na akci představí Alan Wake 2. Oznámení rozhodně dává smysl. V Remedy Entertainment si letos připravili půdu vydáním remasteru jedničky, dá se tedy očekávat, že budou chtít znovu praštit do železa, dokud je žhavé.

Během letošního roku se o možném pokračování mluvilo několikrát, jeho existence by se dala označit jako takové malé veřejné tajemství. Projekt, na němž Remedy spolupracuje s Epic Games, se údajně začátkem roku posunul do plné produkce, určitě by se tedy našel nějaký materiál pro trailer.

Alan Wake 2 zřejmě konečně vstoupil do plné produkce
i Zdroj: Hrej.cz

Alan Wake 2 zřejmě konečně vstoupil do plné produkce

Možná se brzy dočkáme oznámení plnohodnotného druhého dílu kultovní hororové akce Alan Wake. Alespoň to naznačují informace…

16. 8. 2021 12:48

Na show se však ukáže mnohem víc her, dle Geoffa Keighleyho jich bude 40 až 50. Slavný moderátor navíc lákal na čtyři až pět opravdu velkých věcí, které svým rozsahem odpovídají odhalení gameplay traileru pro Elden Ring. Horkým kandidátem je nová hra se Sonicem, autoři si ostatně na poslední chvíli domlouvali místo veřejně skrze příspěvky na Twitteru.

Účast přislíbila také společnost Saber Interactive, která letos slaví 20. výročí, i ta hodlá vyklepat z rukávu zcela novou hru. Jeff Grubb také mluvil o Senua’s Saga: Hellblade 2, dočkáme se snad gameplay záběrů?

Z potvrzených her le zmínit RPG Steelrising, The Lord of the Rings: Gollum, ukáže se také dlouho připravovaný seriál Halo, který vzniká pro platformu Paramount+.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama