Na Steamu se objevil artwork Modern Warfare 2, hráči spekulují nad návratem Activisionu na Steam
i Zdroj: Activision
Novinka Na Steamu se objevil artwork Modern Warfare 2, hráči spekulují nad návratem Activisionu na Steam

Na Steamu se objevil artwork Modern Warfare 2, hráči spekulují nad návratem Activisionu na Steam

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 5. 2022 09:11

Je to už pár let, co se herní společnosti rozhodly opustit platformu Steam s vidinou většího výdělku na vlastních obchodech. Velice rychle se ukázalo, že nápor několika obchodů najednou nebyl úplně dobrý nápad a většina, spíše menších, vydavatelů se vydala zpět na Steam. Tuto cestu nakonec zvolilo i EA a zdá se, že daleko od návratu nemá ani Activision.

Reklama

  • Na Steamu se objevil artwork nového Modern Warfare 2
  • Hráči začínají spekulovat nad návratem Activisionu na Steam

Samozřejmě je nutné říct, že EA neopustilo svůj obchod úplně, avšak i tento částečný přechod byl velkým milníkem, a to i vzhledem ke spuštění vůbec první předplatné služby na Steamu. Jak se zdá, Activision by tento krok mohl následovat, alespoň dle malého náznaku na Steamu. Jeden z uživatelů totiž na redditu sdílel obrázek, kde se v pozadí bloku věnovanému sérii Call of Duty nachází nový artwork k Modern Warfare 2. 

Fakt, že obrázek neměl na tomto místě co dělat, byl podpořen jeho rychlým stažením a výměnou za prosté bílé pozadí. Jeden z komentujících poukazuje na to, že link tohoto bloku odkazoval na stránku kurátorů, která ale neexistuje. Důvodem může být uzamčená stránka hry, která je určena pouze pro úzkou komunitu hráčů – kupříkladu kurátory – a Activision se tak připravuje na její brzké spuštění. 

Pokud se tyto informace potvrdí, bude opravdu zajímavé sledovat, jakým způsobem k přechodu Activision přistoupí. Největší smysl by dle hráčů dávalo, aby na platformu přešly i další hry jako Warzone či minulé díly. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama