Na oficiální odhalení dalšího Battlefieldu dojde příští měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na oficiální odhalení dalšího Battlefieldu dojde příští měsíc

Na oficiální odhalení dalšího Battlefieldu dojde příští měsíc

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 5. 2021 10:20 1

K chystanému pokračování série Battlefield se zatím objevily především spekulace, které zástupci z EA ani DICE nijak blíže nekomentovali. Poslední zmínka nicméně pochází přímo z Twitteru spojeného s hrou, příspěvek s největší pravděpodobností odkazuje na odhalení dalšího dílu.

Reklama

  • Příspěvek na oficiálním Twitteru láká na červen
  • Příští měsíc tedy s největší pravděpodobností dojde na představení Battlefieldu

Krátká rýmovačka výslovně zmiňuje červen. Sice už nevysvětluje, co se příští měsíc stane, nic jiného než vyhlížené představení nového Battlefieldu ale zřejmě nikdo neočekává.

Ke hře se naposledy vyjádřil generální manažer DICE - Oskar Gabrielson. Prohlásil, že se jim podařilo dát dohromady zatím největší tým, jaký kdy měli k dispozici. Na pokračování se ostatně podílí i studio Criterion, které kvůli němu odložilo vývoj dalšího přírůstku v sérii Need for Speed.

Gabrielson zároveň potvrdil, že se fanoušci mohou těšit na bitvy epických rozměrů, bláznivé a nečekané momenty okořeněné game-changing destrukcí. K tomu navíc oznámil mobilní verzi, jejíž vydání se plánuje na příští rok.

Červnové odhalení dává smysl už jen kvůli veletrhu E3, který se ve virtuální prostoru uskuteční od 12. do 15. června. Ne že by snad EA potvrdilo účast. Jak je známo, společnost se herního svátku oficiálně neúčastní, fanoušky oslovuje v rámci samostatné akce. Červen by tedy mohl trochu rozvířit stojaté vody herního průmyslu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama