Nový Battlefield se představí brzy. DICE navíc potvrzuje tvorbu mobilní verze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Battlefield se představí brzy. DICE navíc potvrzuje tvorbu mobilní verze

Nový Battlefield se představí brzy. DICE navíc potvrzuje tvorbu mobilní verze

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 4. 2021 09:25

Spekulace ohledně odhalení nového Battlefieldu se internetem šíří už delší dobu. Stejně jako úniky, které se mají nového dílu týkat. Nakonec se do věci vložilo i samotné studio DICE, které se k situaci okolo hry vyjádřilo skrze tiskovou zprávu, z níž vyplývá, že odhalení přijde brzy.

Reklama

  • DICE komentuje dění okolo Battlefieldu
  • Na počítačové verzi pracuje největší tým v historii série
  • Máme se dočkat obrovského měřítka i neviděné destrukce
  • Vývojáři potvrzuji i tvorbu mobilního Battlefieldu

Na začátek vývojáři potvrzují, že vnímají touhu po informacích o Battlefieldu, přičemž slibují, že bude odhalení opravdu velké. DICE prozrazuje, že hru nyní připravuje vůbec největší vývojářský tým, který kdy na sérii Battlefield pracoval. A nepůjde pouze o jednu, ale rovnou dvě hry.

Co se klasického Battlefieldu týče, na vývoji spolupracuje několik studií, mimo jiné i Criterion, který kvůli této skutečnosti musel vynechat letošní díl Need for Speed. V současnosti se hra testuje, balancuje a dodělává. Vývojáři slibují „epické měřítko“ a válku se vším všudy. Čeká nás „game-changing destrukce, masivní bitvy s více hráči a chaosem“. Zajímavá je poslední věta – „Vše oživeno s pomocí síly PC a next-gen konzolí.“ To by mohlo potvrzovat spekulace o tom, že letošní Battlefield vynechá starou generaci konzolí. K samotnému odhalení hry má dojít už brzy.

DICE ale oznamuje také tvorbu mobilního Battlefieldu. „Vždy bylo naší vizí přinést Battlefield na více platforem. Po letech prototypování jsme šťastní, že vás můžeme informovat o tom, že naši přátelé v Industrial Toys, společně s námi tvoří kompletně novou Battlefield hru přinášející válku na smartphony a tablety, a to příští rok“

Nová mobilní verze má být standalone hrou kompletně rozdílnou od té, která se nyní tvoří pro PC a konzole. Industrial Toys titulu budují přímo pro mobilní platformu, i tak ale má jít o klasický zážitek z Battlefieldu. Hra nyní vchází do testovací fáze.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama