Na next-gen verzi Apex Legends se stále pracuje, cross-progression se odkládá na příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Apex Legends Novinka Na next-gen verzi Apex Legends se stále pracuje, cross-progression se odkládá na příští rok

Na next-gen verzi Apex Legends se stále pracuje, cross-progression se odkládá na příští rok

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 8. 2021 15:08

Nová sezóna Apex Legends je v plném proudu. World’s Edge zaplavila spalující láva a k tomu se kolem prohání zákeřný stopař Seer, který se představil jako velmi zdatný lovec dalších postav. Autoři se při této příležitosti rozhodli odpovědět na palčivé otázky.

Reklama

  • Next-gen verze verze Apex Legends je stále ve vývoji a stále bez termínu vydání
  • S implementací cross-progression funkcionality mají autoři problém, byla odložena na příští rok
  • Seer je v porovnání s ostatními postavami příliš silný, brzy dojde k úpravě jeho schopností

Na Redditu vyzvali fanoušky, aby se zeptali na vše, co je v souvislosti s battle royale akcí zajímá. Jedna z otázek mířila na slibovaný next-gen update, který by se měl objevit ještě během letošního roku. Ryan K. Rigney bohužel ani tentokrát neposkytl konkrétní termín, pouze potvrdil, že se na něm stále pracuje.

Další z otázek pak mířila na možnost sdílet postup ve hře na různých platformách. Zde už Rigney přiznal, že vývojáři bojují s jistými problémy, což ve výsledku znamená, že bude funkcionalita uvedena do provozu až během příštího roku. “Nejde jen o to, že musíme vyřešit technické úkoly vyplývající ze spojování existujících účtů. Jsou zde také právní a smluvní problémy spojené s nákupy na dalších platformách. Jednotlivé regiony se řídí dle různých zákonů. Je to bordel. Ale pracujeme na tom.”

Další informace se pak týkají výše zmíněné postavy. Jak už bylo řečeno, Seer je velmi šikovný lovec, zdá se ale, že se díky svým schopnostem stal až příliš silným zabijákem, což samozřejmě není žádoucí. Mezi hráči se tedy začalo diskutovat o tom, zda by možnosti postavy neměly být poupraveny. A vývojáři souhlasí. K vybalancování dojde v rámci dalšího patche.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama