Na Madden NFL 21 se snáší reviewbombing
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Madden NFL 21 se snáší reviewbombing

Na Madden NFL 21 se snáší reviewbombing

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 9. 2020 08:36 2
Reklama

Zatímco v tuzemsku jsou hráči dlouhodobě nespokojeni s novými ročníky hokejové série NHL, v zámoří se začali hráči masivně vymezovat vůči virtuálnímu zpracování amerického fotbalu. Na agregátoru hodnocení Metacritic se v posledních dnech na Madden NFL 21 snesly stovky negativních recenzí.

Výsledkem je, že se PS4 verze Madden 21 stala dle žebříčku uživateli nejhůře hodnocenou hrou všech dob s výsledným hodnocením 0.3. Na chvostu žebříčku nicméně najdeme i několik verzí posledního ročníku FIFA (především ta na Nintendo Switch), NBA 2K20 a předchozího Madden NFL.

Zlobu hráčů šíří i hashtag #NFLDropEA, skrze který požadují, aby se vývoje fotbalových her ujala jiná společnost. I jinak se stížnosti v uživatelských recenzích shodují. Madden NFL 21 trpí na masivní glitche, které znemožňují hraní, mizerný kariérní režim, který nedává smysl a obecně se zdá být problémem velmi malá míra pokroku a vylepšení oproti předchozím ročníkům.

Ani názory kritiků nejsou příliš nadšené. Web eviduje pouze pár pozitivních recenzi, zbytek Madden řadí k mírně nadprůměrným až průměrným hrám.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama