Na internet zřejmě unikly dvě vteřiny z chystaného Assassin’s Creed Mirage
i Zdroj: Ubisoft
Assassin's Creed Mirage Novinka Na internet zřejmě unikly dvě vteřiny z chystaného Assassin’s Creed Mirage

Na internet zřejmě unikly dvě vteřiny z chystaného Assassin’s Creed Mirage

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 5. 2023 13:19

Studio Ubisoft se potýká s celou sérií úniků informací o chystaném menším pokračování série Assassin’s Creed. Po nedávném balíčku podrobností od francouzského youtubera tu nyní máme i údajnou první ukázku přímo ze hry. Je nicméně velmi krátká a zároveň i velmi nekvalitní.

Reklama

  • Internetem se šíří dvouvteřinový záběr údajně z Assassin's Creed Mirage

Od oznámení Assassin's Creed Mirage uběhlo už zhruba osm měsíců. Kromě filmové traileru jsme se ale zatím nedočkali žádných příliš konkrétních informací a především žádných záběrů přímo ze hry. Putování po Bagdádu s Basimem jsme si tedy zatím mohli jen představovat. Po internetu se ale začal šířit zhruba dvouvteřinový záznam, zřejmě pořízený telefonem na obrazovce konzole nebo počítače, který zřejmě ukazuje Mirage v akci.

Můžeme tak vidět halvního hrdinu v tradiční assassínské róbě kterak probíhá řídkou městskou zástavbou. Z velmi nekvalitního záběru lze soudit jen málo. Hra ale působí celkem pohledně a exotické prostředí by mohlo být zajímavým lákadlem. Těžkopádnější pohyb postavy také naznačuje, že bychom se skutečně mohli dočkat návratu hratelnosti starších dílů Unity nebo Syndicate.

Dočkáme se brzy oficiálnějších informací? Těžko říct. S nejvyšší pravděpodobností si musíme počkat na 12. června, kdy proběhne stream Ubsioft Forward, představující novinky v nabídce francouzského vydavatelství.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama