Podle Toma Hendersona mělo dojít k internímu odkladu Assassin’s Creed Mirage i VR spin-offu značky
i Zdroj: Ubisoft
Assassin's Creed Mirage Novinka Podle Toma Hendersona mělo dojít k internímu odkladu Assassin’s Creed Mirage i VR spin-offu značky

Podle Toma Hendersona mělo dojít k internímu odkladu Assassin’s Creed Mirage i VR spin-offu značky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 5. 2023 09:03

Studio Ubisoft se zřejmě stále potýká s nepříjemnostmi ve vývojovém plánu. Podle informací respektovaného insidera a leakera Toma Hendersona totiž došlo k internímu odkladu několika projektů ze série Assassin’s Creed. Týkat se to má především aktuálně očekávaného Assassin’s Creed Mirage, které by mohlo vyjít v říjnu.

Reklama

  • Podle Toma Hendersona došlo k dalšímu internímu odkladu vydání Assassin's Creed Mirage
  • Prý se nyní počítá s říjnem
  • Konkrétnější informace se dozvíme snad už 12. června během Ubisoft Forward

Podle původních plánů zřejmě Ubisoft cílil na srpnové vydání, ve kterém by se díky letnímu suchu prakticky vyhnul jakékoliv konkurenci (kromě Gamescomu zatím na srpen není naplánováno prakticky vůbec nic významného, možná jen vydání Baldur’s Gate III a Lies of P). Podle Hendersona ale v současnosti studio operuje s plánem na říjen. K několika měsíčnímu odkladu mělo dojít také u projektu Nexus, tedy VR spin-offu série. O tom ale nevíme prakticky vůbec nic.

Už 12. června by měl proběhnout další ze série streamů Ubisoft Forward a byli bychom hodně překvapení, kdyby Mirage nedostal hodně prostoru. Jde o návrat série ke komornějším, městským pokračováním s menším důrazem na RPG prvky. Výlet do Bagdádu 9. století v kůži hašašína Basima se nám představil ve filmovém traileru už v září loňského roku, dosud jsme však neviděli ani skutečné gameplay záběry. I těch se snad, společně s datem vydání, dočkáme během Forwardu.

Kromě Mirage by letos měl vyjít také očekávaný Avatar: Frontiers of Pandora, závody The Crew Motorfest a prokletá pirátská akce Skull & Bones. Dále můžeme samozřejmě počítat s novým ročníkem Just Dance. V rámci značky Assassin’s Creed se také chystají projekty s kódovým označením Jade (mobilní v Číně), Hexe (středně velký, čarodějnický v Evropě),  Red (velký v Japonsku), zmíněný VR spin-off a další zatím neoznámená mobilní hra.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama